Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dropping 2020

januari 4

 

Het is weer bijna zover, de dropping 2020 van onze club is a.s.

Vanaf zaterdag 7 december (10:00uur) a.s. kan men zich weer inschrijven voor de dropping die zal plaatsvinden op zaterdag 4 januari 2020.
Inschrijfformulieren zijn vanaf aankomend dinsdag 26 november te verkrijgen in het clubhuis van Germania of te downloaden onderaan dit bericht.
Adres(sen) waar u de formulieren kunt inleveren staan op het inschrijfformulier. Voorkeur starttijd wordt bepaald naar volgorde van inschrijving. I.v.m. de overweldigde belangstelling in de voorgaande jaren, moet de dropping commissie helaas wel, de vol is vol policy hanteren.

De Germania-dropping is na bijna 20 jaar uitgegroeid tot de grootste en leukste van de regio waarbij de groep van Nevin Kamps haar titel zal moeten verdedigen.

De komende editie beloofd volgens de organisatie weer een leuk spektakel te worden en uiteraard zal ook worden gezorgd voor de inwendige mens.
I.v.m. beperkte toegang in onze bossen en de langdurige regenval van de afgelopen maanden heeft ons doen besluiten om een gedeelte van de route buiten het bos te houden.

De droppings-commissie is al weer geruime tijd bezig met de voorbereiding en hoopt inderdaad aan bovengenoemde verwachtingen te kunnen voldoen.
Wat kunnen we nu al zeggen over deze editie: Leuke spellen, een lastige opdracht voor onderweg, de mysterieuze Germaan en lekker eten.
Zorg ook dit jaar in ieder geval voor stevig schoeisel, een zaklantaarn en een goed humeur’.

Groepen moeten bestaan uit minimaal acht en maximaal uit zestien personen.
De minimumleeftijd van deelname is 16 jaar en de deelnamekosten zijn dit jaar op € 10,00 per persoon vastgesteld.

Gegevens

Datum:
januari 4

Locatie

Sportpark Noord
Nijmeegsebaan 5
Groesbeek, Nederland
Website:
www.germaniagroesbeek.nl

Organisator

vv Germania
E-mail:
info@germaniagroesbeek.nl
Website:
www.germaniagroesbeek.nl