Zondag as zullen op sportpark Noord weer de jaarlijks Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen plaats vinden. Voor de achtste maal, georganiseerd door v.v. Germania, en ook dit jaar beloofd het weer een ouderwetse spektakel dag te worden.

 

Ondertussen mogen we in alle bescheidenheid vaststellen; Een succes klassieker. Maar liefst 32 teams zullen het parcours met 16 holes gaan afleggen. De eerste flight start om 11.30 uur en de tweede om 14.30 uur. Een team bestaat uit vijf personen en dat kunnen (sport)vrienden, collega’s of familie zijn. De teams hebben onderling hebben veel contact met elkaar. Lekker sportief ontspannen tijdens een dagje uit.

Ook dit jaar ligt er weer een geheel nieuw en uitdagend parcours. Er zijn 16 holes waarbij veel gebruik gemaakt wordt van natuurlijke elementen zoals bomen en heuvels die op het schitterende Sportpark Noord zijn te vinden. Iedere hole vormt een uitdaging op zich. Op basis van veel spelplezier en balvaardigheid maken de teams een prachtige ronde over het gehele sportpark. Of je nu gaat voor de winst of je wilt gewoon gezellig bezig zijn, het kan allemaal. Er is een individueel- en teamklassement. Degene met de minste score, zowel team als individueel, mag de ‘cup met de grote oren’ een jaar in bezit houden.

Naast de sportieve activiteiten is er volop gezelligheid en vermaak voor de gehele familie en supporters van de deelnemers. Op een meestal zonovergoten terras wordt goed gezorgd voor de inwendige mens.  Zo is er een BBQ, drankjes en zijn hartige versnaperingen verkrijgbaar.  Uiteraard zal over het sportpark gezellige muziek klinken voor jong en oud en is er voor de allerkleinsten een springkussen aanwezig.

Voor de liefhebbers houden we ook na de prijsuitreiking het sfeerniveau nog even op peil. Sport en gezelligheid horen nu eenmaal bij elkaar.

De organisatie wil nu alvast alle sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage maar zeer zeker ook al onze vrijwilligers (circa 50) die zondag nodig zijn als organisatie, holesmanager, clubhuis/bbq, geluid/muziek, EHBO,etc etc.

Reacties zijn uitgeschakeld.