Aantrekkelijke wedstrijd eindigt in 3-3

Na ruim anderhalf jaar stond er deze zondag ook weer een competitiewedstrijd op sportpark Noord voor Germania op het programma. In een zeer aantrekkelijke wedstrijd tegen Melderslo hield Germania een punt over, eindstand 3-3.

Alle doelpunten vielen voor rust. In een attractieve eerste helft stond Germania na twaalf minuten al met 2-0 voor. Na drie minuten mocht Marciano de Zeeuw vanaf elf meter aanleggen en schoot feilloos binnen; 1-0. Nauwelijks tien minuten later kopte Kay Tassenaar snoeihard raak; 2-0.

Drie minuten later schoot ook de gasten een strafschop binnen; 2-1. Er waren nog geen twintig minuten gespeeld toen de stand alweer gelijk was. Een vrije trap verdween rechtstreeks in het doel; 2-2. Germania rechtte weer de rug en in de 24e minuut kopte opnieuw Kay Tassenaar raak; 3-2.
Germania dacht met deze stand te gaan rusten maar de gasten dachten daar anders over. Met een prachtig afstandsschot was Brian Janssen kansloos; 3-3.

Na rust ging de wedstrijd gelijk op. Nu waren de kansen aan beide zijden minder dan voor rust. De ploegen waren tevreden met één punt toen in de slotminuut een ziedend schot van Germaniaspeler Mitch Kersten op de paal belandde.

Één punt voor beide ploegen was het uiteindelijke resultaat.