De 7e editie van de Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen

Voor de 7e keer worden op Sportpark Noord in Groesbeek de Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen georganiseerd. Wie sleept in 2020 de hoofdprijs in de wacht? Deze spannende vraag wordt op zondag 16 augustus as. beantwoord tijdens de Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen. Het evenement  zal plaatsvinden op Sportpark Noord te Groesbeek. Inschrijven kan via info@germaniagroesbeek.nl

De organisatie is er trots op dat dit jaar voor de zevende keer het toernooi met veel succes georganiseerd wordt. Eerder werd het evenement afgelast i.v.m. de Coronacrisis.

De naam open zegt het al; Iedereen kan mee doen. De deelname is gratis en dat is uniek. Men schrijft zich in per team van vijf personen. Deelnemen kan vanaf zestien jaar, maar iemand van achtentachtig jaar is ook van harte welkom. Er kunnen maximaal 32 teams deelnemen.

De teams komen niet alleen uit Berg en Dal, maar de hele regio Nijmegen heeft ondertussen ervaren hoe goed sportief en ontspanning samen gaan. Het is een uitdagend evenement voor bedrijven, scholen, vriendenclubs, families, sportverenigingen en maatschappelijke organisaties. Iedereen met 5 vrienden, collega?s, familie kan zich inschrijven en deelnemen aan deze fantastische dag. De teams onderling hebben veel contact met elkaar. Lekker sportief ontspannen tijdens een dagje uit.

Elk jaar leggen we een geheel nieuw en uitdagend parcours aan. Er worden in totaal 16 holes aangelegd waarbij veel gebruik gemaakt wordt van natuurlijke elementen zoals bomen en heuvels die op het schitterende sportpark van Germania zijn te vinden. Iedere hole vormt een uitdaging op zich. Op basis van veel spelplezier en balvaardigheid maken de teams een prachtige ronde over het gehele sportpark. Of je nu gaat voor de winst of je wilt gewoon gezellig bezig zijn, het kan allemaal. De start van het event is rond 12: 00 uur. Op het einde van de middag is de prijsuitreiking.

Naast de sportieve activiteiten is er volop gezelligheid en vermaak voor de gehele familie en supporters van de deelnemers.  Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen en een springkussen beschikbaar. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd, zo is er een BBQ, drankjes en hartige versnaperingen verkrijgbaar. Uiteraard zal over het sportpark gezellige muziek klinken voor jong en oud. De ‘Muziekexpress’ zal hier zorg voor dragen. Voor de liefhebbers houden we ook na de prijsuitreiking het sfeerniveau nog even op peil.

Inschrijven kan via info@germaniagroesbeek.nl

 

Reacties zijn uitgeschakeld.