𝑫𝒊𝒕 𝒘𝒂𝒔 𝒉𝒆𝒕 𝒘𝒆𝒆𝒌𝒆𝒏𝒅 🟢🔴
𝟳 𝗸𝗹𝗮𝗽𝗽𝗲𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟮
Waar de thuiswedstrijd tegen BVC nog nipt met 2-3 verloren ging waren de mannen van Noord deze keer een maatje te groot. Ruststand 1-3, einduitslag 1-7 door doelpunten van:
2x Kenny
2x Marvin 📌📌
1x Mitch Kersten
1x Remco
1x Brian
𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 𝟯 𝗼𝗽 𝗯𝗲𝘇𝗼𝗲𝗸 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗵𝗲𝗸𝗸𝗲𝗻𝘀𝗹𝘂𝗶𝘁𝗲𝗿 𝗝𝘂𝗹𝗶𝗮𝗻𝗮
Beide ploegen beginnen scherp (of juist niet) aan de wedstrijd, Germania komt binnen een paar minuten op 0-1 waar Juliana gelijk een antwoord op heeft 1-1. De rest van de wedstrijd was een makkie voor Germania, er werd lekker gevoetbald en het netje werd makkelijk gevonden in de eerste helft aan de kant van Juliana, prachtige doelpunten zorgen ervoor dat de mannen in het groen 1-5 voor staan in de rust.
In de 2e helft was Germania gretig, misschien wel iets TE gretig.. iedereen wilde graag zijn steentje bijdragen en op het scorebord terechtkomen waardoor er vaak niet de juiste keuzes werden gemaakt en kans op kans werden gemist.
Omdat de voorsprong ruim was verzuimde Germania vaak om om te schakelen waardoor Juliana veel ruimte kreeg, zij wisten het de Germania keeper (aanvaller van za2 die onder de lat stond) en verdediging niet moeilijk te maken waardoor de keeper van Germania de laatste minuten zijn weg naar voren wist te vinden en ook graag een goaltje mee wilde pikken, zijn goal bleef uit maar zijn inzet werd wel beloond met een assist. Eindstand 1-7.