De zesde aflevering van de open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen was een warme, mooie en dus een geslaagde happening.

De organisatie had weer alles uit de kast gehaald om op sportpark Noord een 15 holes baan aan te leggen. Bij de holes was traptechniek, behendigheid maar ook kracht nodig om de bal in zo min mogelijke trappen in de holes te krijgen. Circa 125 deelnemers hadden er, ondanks de warmte, zichtbaar plezier in en waren enthousiast over de moeilijkheidsgraad.

Er was een individueel- en teamklassement. Als individueel werd uiteindelijk Jan Eijkhout 1e, als tweede eindigde Rick Lenssen, derde werd Robin van het team van ADCO, vierde eindigde Tom Verbeet en vijfde werd Maurice Evers.

Bij de teams werd HV Makelaardij de winnaar voor het team van de Alte Herren (2e), ADCO (3e), DVSG (4e) en het team Tim Spanjers eindigde als vijfde.

Na afloop was het gezellig vertoeven op het terras met de muzikale klanken van de Muziekexpress. In juni 2020 zal de zevende editie plaats vinden.

Voor foto’s zie onze Facebook pagina.

 

Reacties zijn uitgeschakeld.