Zondag sloot Germania de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op een feestelijke manier af, na een verdienstelijke 6-1 overwinning werd het clubhuis opgezocht waar speciale gast Rodney Visser optredens verzorgde en daarmee voor een gezellige sfeer zorgde in het drukbezochte clubhuis.

Zoals gebruikelijk volgen dan ook de nodige officiële handelingen zoals het afscheid nemen van spelers die Germania gaan verlaten.
Van de spelers die 3 seizoenen bij Germania hebben gespeeld werd speciaal afscheid genomen, Daniel Heideveld en Daan van Geenen kregen namens het bestuur bloemen voor hun sportieve diensten voor Germania.

Het jaarlijkse hoogtepunt aan het eind van het seizoen is de verkiezing van de speler van het jaar. De spelers hebben zich gedurende het seizoen van hun beste kant laten zien en maken daardoor kans op deze ereprijs. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door “De vrienden van Germania”.

De beste speler van het seizoen 2018-2019 was dit keer een bekend gezicht van de Stekkenberg en Germania; Kay Tassenaar.
Hij speelde een overtuigend en sterk seizoen waarin hij vaak de rots in de branding bleek en het voortouw nam in de strijd naar punten. Kay wist ook zijn doelpunten mee te pikken en daarmee bepalend te zijn voor het team, met zijn kopkracht en sterke fysiek wist hij tegenstanders een vervelende middag te bezorgen.

Voorzitter Wim Benders mocht namens “De vrienden van Germania” een fraaie trofee en bos bloemen aan Kay overhandigen.
Kay bedankte vervolgens zijn medespelers, de technische staf maar ook de supporters van Germania die het elftal het afgelopen seizoen gesteund hebben.

Nogmaals een verdiende felicitatie aan Kay namens iedereen van Germania!

Reacties zijn uitgeschakeld.