Germania en Rood Wit leken er vanmiddag op Sportpark Noord zin in te hebben want na 9 minuten stond de 1-1 al op het scorebord. Enes Ozturk opende de score maar Rood Wit reageerde vlot via Havid Sarkouk en trok de stand weer gelijk.
De eerste helft verliep wat rommelig en echte grote kansen werden door beide ploegen niet gecreëerd.

De tweede helft toonde een zelfde speelbeeld zoals de eerste helft met als verschil dat Rood Wit deze keer de leiding nam en wederom was Havid Sarkouk de doelpuntenmaker.

Germania begon vervolgens aan een slotoffensief en na een goede actie van Jacky Dobson stond Kay Tassenaar als gelegenheidsspits weer eens op het juiste plekje om de toch wel terechte 2-2 in te knikken.
Germania had in de laatste minuten het betere van het spel en rook de winst maar Rood Wit hield stand en daarmee eindigde deze derby in een 2-2 eindstand waarmee beide ploegen wel konden leven.

Scoreverloop;

7. 1-0 Enes Ozturk

9. 1-1 Havid Sarkouk

68. 1-2 Havid Sarkouk

88. 2-2 Kay Tassenaar

Scheidsrechter:

de heer J. M Breunissen
Assistenten;   K.Kamali en J.Peters

Opstelling Germania;
Momchill Kolev, Daniel Heideveld, Kay Tassenaar, Lars Gerrits(80e Daan van Geenen), Yannick Stegehuis, Romano Jansen,  Daan de Groot, Jordy Wijnhoven(45e Jeffrey Aalders), Jacky Dobson, Luuc Arntz,  Enes Ozturk

Topscoorders;
5 Luuc Arntz
5 Jordy Wijnhoven
3 Kay Tassenaar
2 Sven Klaassen
1 Maks Nas
1 Karen Tevonyan
1 Daan de Groot
1 Yannick Stegehuis
1 Romano Jansen
1 Enes Ozturk

 

Reacties zijn uitgeschakeld.