Zaterdag 16 februari  as. is het weer zover, de Carnavalsavond bij Germania. Een fantastische carnavalsavond met de bekendmaking van de Grutste Germaan.

Deze titel krijgt hij of zij die zich in het afgelopen jaar, of jaren, op een meer dan verdienstelijke wijze heeft ingezet voor Germania. Toon  Sillessen was in 2018 de Grutste Germaan. Volgens velen de mooiste avond van het jaar. De muziek wordt verzorgt door de MuziekExpress en ook diverse schlagergroepen zullen hun nieuwste carnavalsschlagers ten gehore brengen. Ook de Feestneus, met in hun midden Prins Ummenie Lars en Net Aecht met in hun Prinses MarieJose zullen deze avond aanwezig zijn.

Een van de weinige carnavalsavonden waar nog echte “verkleejden” aanwezig zijn. Zoals gebruikelijk zullen zij op een ludieke wijze een gebeurtenis uitbeelden die heeft plaats gevonden in het afgelopen jaar. Met name gebeurtenissen bij Germania, met bestuursleden en/of leden worden dan op de korrel genomen.

Voor de mooiste “verkleejden” zijn wederom mooie prijzen beschikbaar. De aanvang is om 20.11 uur, clubhuis is vanaf 19.30 uur geopend, entree is gratis.

Reacties zijn uitgeschakeld.