π‘«π’Šπ’• π’˜π’‚π’” 𝒉𝒆𝒕 π’˜π’†π’†π’Œπ’†π’π’…, π’–π’Šπ’•π’”π’π’‚π’ˆπ’†π’ 𝒆𝒏 π’π’Šπ’†π’–π’˜s 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒉𝒆𝒕 π’—π’π’π’“π’ƒπ’Šπ’‹π’† π’˜π’†π’†π’Œπ’†π’π’…

Germania – Heumen 3️⃣-0️⃣

Vrij makkelijke overwinning voor Germania

Germania heeft vanmiddag een vrij eenvoudige en goede overwinning geboekt. Op een ijskoud sportpark Noord werden door een 3-0 zege tegen SV Heumen de drie punten aan het totaal toegevoegd. Hierdoor stijgt Germania naar de derde plaats op de ranglijst.

De ploeg van trainer Jeffrey Kooistra nam van meet af aan het initiatief en de wedstrijd in handen. Germania had het meeste balbezit en creΓ«erde ook een aantal kansen. Germania doelman Jeffrey Hendriks had weinig te doen dan hooguit wat terug speelballen aan te nemen. Na een aantal goede kansen was het in de 39e minuut toen Stefano Verburg de score opende en de 1-0 liet aantekenen. Met deze stand ging men de warme thee opzoeken.

Na rust was het al vrij snel dat de marge verdubbeld werd. Vanuit een hoekschop kopte Sofian Al Kaddour feilloos raak; 2-0. Hierna ging de Groesbekers op jacht naar meer. In de 70e minuut slalomde Stefano Verburg zich langs een aantal tegenstanders en liet met een lage schuiver de doelman van Heumen kansloos; 3-0

Hierna golfde het spel nog wat op en neer en hadden beiden ploegen nog kunnen scoren maar hadden het vizier niet (meer) op scherp staan.

Zondag de laatste wedstrijd voor de winterstop, uit bij SVO/VVLK.

RKSV Groesbeekse Boys 3 – Germania Zaterdag 2 7️⃣-0️⃣

β€œGermania zaterdag 2 hard onderuit”

Germania zaterdag 2 ging op bezoek bij de dorpsgenoten van de Groesbeekse Boys. Op voorhand wist Germania dat het geen makkelijke pot zou worden en dat het dan ook al snel eenrichtingsverkeer zou gaan worden.
Op alle fronten waren de Groesbeekse Boys sterker. Met vlagen probeerde Germania het wel maar ballen kwamen niet aan over 5 meter en tegen goed doorschuivende middenvelders van de tegenstander konden de spelers van Germania geen vuist maken om een tegengoal te voorkomen.
Lang bleef het nog 0-0 omdat Tom Verbeet nog wat ballen pakte en Maarten Uijen die een bal voor open goal blokkeerde. Snel daarna werd dan toch de score geopend voor de Groesbeekse boys, 1-0.

Wesley Janssen kreeg nog wel twee kansen maar een schot werd geblokt en een ander schot werd voor de goal weggewerkt.

Voor rust werd het nog 3-0 en na rust was het voornamelijk tegenhouden voor de mannen van Noord. Groesbeekse Boys vergroot de score dan ook uit naar een 6-0 voorsprong.
Opnieuw kreeg Wesley nog een kansje maar het stiftje werd makkelijk gepakt door de keeper van de Groesbeekse Boys.
Kort voor tijd brachten de geel zwarte nog de 7-0 op het scorebord en daarmee ook de eindstand. Een kansloze middag voor de zaterdag 2 van Germania, snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd waar Germania een thuiswedstrijd speelt tegen de koploper JVC uit Cuijk.

Germania Dames 1 – De Treffers VR1 2️⃣-4️⃣

Germania Vr1 verliezen van De Treffers.

Vandaag hebben de vrouwen van Germania de winst vergeven aan De Treffers.
Beide teams gingen qua niveau gelijk op en in de eerste helft kwam Germania al snel op een 1-0 voorsprong door een goal van Iris.
Door een grote fout werd het vlak hierna alweer 1-1 maar De Treffers wist daarna nog een doelpunt te maken zodat de rust werd bereikt met een achterstand.

Na de rust wist Germania nog wel de 2-2 te maken maar daarna zakte het niveau van Germania terug en kreeg De Treffers de kans geboden om nog twee doelpunten te maken waardoor de Germania vrouwen geen resultaat op eigen veld meer konden behalen, eindstand 2-4

Germania J012 – HAVO J012 4️⃣-1️⃣

β€œGermania o12 pakt weer de volle buit”

Op een koud sportpark Noord mochten de spelers van Germania o12 aantreden tegen de leeftijdsgenoten van Havo uit Haalderen.
De wedstrijd ging over en weer en dit leverde voor allebei wat kansjes op.

In het begin speelde de wedstrijd zich voornamelijk af op het middenveld.
In het tweede kwartier van de wedstrijd kwam Germania 1-0 voor! Germania kreeg na de 1-0 snel de overhand en dat resulteerde dan ook al snel in 2, 3 en 4-0.
In het laatste kwartier deed Havo nog wat terug door de 4-1 te maken maar deze goal viel te laat om nog verandering te brengen aan de 4-1 eindstand. Een goede overwinning van de 012!

Germania J08 – Orion J08-3 1️⃣2️⃣-2️⃣

Op een zeer koud sportpark Noord wonnen de jongens en meisjes van JM08-1 met grote cijfers van Orion J08-3 met 12-2.