๐‘ซ๐’Š๐’• ๐’˜๐’‚๐’” ๐’‰๐’†๐’• ๐’˜๐’†๐’†๐’Œ๐’†๐’๐’… ๐ŸŸข๐Ÿ”ดโšฝ๏ธ
๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐˜€ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐˜‡๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป
Germania was na de winterstop met een goede reeks bezig maar vanmiddag stopte deze in Nijmegen bij FC Kunde. Na een 3-1 achterstand bij rust moest men met een 4-1 nederlaag zonder drie punten genoegen nemen.
13 punten uit de laatste 5 wedstrijden hadden er voor gezorgd dat de equipe van trainer Kooistra de subtop aanvoerde en op de derde plaats vertoefde. Die plaats geeft recht op na competitie. Helaas voor de Germanen had men deze middag een offday.
Germania had de eerste tien minuten voortdurend balbezit maar dit leidde niet tot kansen. Na tien minuten kwamen de gastheren voor het eerst voor het doel van invaller doelman Bryan Janssen. Het eerste schot was meteen raak; 1-0. Deze achterstand werd snel weggewerkt. Een snel genomen vrije trap stelde Atilla Ercan in staat om de 1-1 te laten aantekenen.
Toch keek Germania al weer snel tegen een achterstand aan. Tweemaal een schot van afstand verraste Bryan Janssen zodat men met de rust tegen een 3-1 achterstand aan keek.
Na rust zette Germania meteen druk en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Na ruim een kwartier in de tweede helft werd de wedstrijd beslist door FC Kunde. Doelman Bryan Janssen was te laat bij de bal en zo werd het simpel 4-1.
Hierna probeerde Germania het nog wel maar de overtuiging ontbrak. Thomas van Mossel schoot nog wel een vrije trap op de lat maar verder creรซerde men weinig zodat de 4-1 ook de eindstand bleef.
Komend (paas) weekeinde is Germania vrij. Hierna krijgt men drie thuiswedstrijden achter elkaar. De ploeg van โ€˜Noordโ€™ heeft nog steeds alles in eigen hand om uiteindelijk in het โ€˜toetjeโ€™ (na competitie) terecht te komen.
๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ฉ๐—ฅ๐Ÿญ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ฝ๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ง๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐˜ƒ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜€
Germania speelde zondagmorgen tegen Trekvogels, het was zeker niet de beste wedstrijd die Germania dit seizoen heeft gespeeld. De eerste helft gingen ze het veld op met de opdracht om fel te beginnen echter liep dit anders want Trekvogels speelde een goed positiespel waardoor Germania geen grip kreeg op de wedstrijd. Halverwege de eerste helft scoorde Trekvogels het eerste doelpunt waardoor Germania met een achterstand de rust in ging.
De tweede helft begon wat beter dan de eerste al was het spel nog niet zoals we dit van de Germania vrouwen kennen. Rond de 60e minuut scoorde Britt V middels een kopbal de gelijkmaker vanuit een corner maar later in de wedstrijd maakte Trekvogels toch nog de winnende treffer, eindstand 1-2.
๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ข๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐˜†
In een sportieve wedstrijd op een zeer nat en guur sportpark Zuid, was JO12 heer en meester. Het kwam waarschijnlijk door het zeer natte veld dat het maar een 4 – 1 overwinning is geworden, want Germania was duidelijk een maatje te groot voor de Treffer JO12. Het werd 1-0 door een prachtig schot in de bovenhoek door Eyad, Waarna de beste speelster van het veld, Demi Thijssen, 2 spelers van de treffer uitspeelde en met een bekeken schot 2-0 scoorde. Het was diezelfde Demi die ook voor 3-0 zorgde. In het laatste gedeelte maakte Milan er na een mooie uitgespeelde actie 4-0 van. De Treffers scoorde tussendoor nog 1-4.
De wedstrijden van Germania zaterdag 2, 3 en JO8 zijn afgelast.