๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ฒ๐—ด๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ
Germania heeft vanmiddag goede zaken gedaan in de strijd voor de na competitie. In de thuiswedstrijd werd RODA 28 met 4-0 verslagen, bij rust had men een 1-0 voorsprong.
Hierdoor nestelt Germania zich vaster in de groep die in aanmerking komen voor de derde plaats dat waarschijnlijk recht geeft op een plek in de na competitie.
Germania begon overtuigend en zette de bezoekers meteen onder druk. Binnen tien minuten was het dan ook al raak. Osama Salem omspeelde behendig zijn tegenstander en met een krul in de verre hoek liet hij de doelman van RODA kansloos; 1-0. In plaats van door te drukken namen de Germanen wat gas terug en werd wat nonchalant. Hierdoor bleef de 1-0 tot aan de rust op het scorebord.
Na rust deed de ploeg van โ€˜Noordโ€™ wel meteen wat het moest doen. Eerst was het Emir Tiganj die met een fraaie treffer de 2-0 liet aantekenen en even later viel de derde treffer. De doelman van de bezoekers kreeg een vrije trap niet onder controle en Sofian El Kaddouri was er als de kippen bij om de 3-0 te scoren. Vlak voor tijd was het Berkan die de laatste treffer voor zijn rekening nam; 4-0.
Een goede overwinning voor de ploeg van โ€˜Noordโ€™ die door deze overwinning de kans behoud om aan de na competitie te mogen deelnemen
๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐˜€
Na de uitwedstrijd tegen Leones met maar liefst 8-2 te hebben verloren wisten de Germanen op voorhand dat de thuiswedstrijd tegen Leones geen gemakkelijke opgave zou worden.
Germania speelde een prima 1e helft maar zag het goede spel helaas niet beloond worden met een doelpunt. Helaas scoorde Leones op slag van rust wel de 0-1.
In de 2e helft was het spelbeeld hetzelfde maar scoorde Leones nog 2x maar ook Germania wist het net te vinden. Eindstand 1-3
๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—”๐—น๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ
In de eerste helft begon Germania goed aan de wedstrijd, ze speelde fel en dat werd al snel beloond met een goal van Britt. Germania wist daarna het overwicht niet uit te bouwen en werd er ook niet meer gescoord waardoor zij met een 1-0 voorsprong de rust ingingen.
Na de rust begon Germania wederom sterk aan de wedstrijd maar helaas had de tegenstander er een antwoord op gevonden om toch door de verdediging van de thuisploeg heen te komen en zo werd het al snel 1-1. Germania had hier echter ook een antwoord op en wist al snel weer terug op voorsprong te komen door wederom een mooie goal van Britt.
De buit was echter niet definitief binnen want ook de tegenstander wist de stand weer gelijk te trekken en zo werd de eindstand van 2-2 bereikt.
๐—ฉ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ถ ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ผ๐—ผ๐—ถ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ
Afgelopen zaterdag mochten de Veteranen ook weer eens het veld in. Voorzien van hun nieuwe tenues kwamen zij flitsend voor de dag en de Italiaanse pasvorm van de shirts maakte het plaatje compleet.
Tegenstanders Orion en Milsbeek waren twee keer 15 minuten de tegenstanders en na een 0-0 begin tegen Orion werden de overige wedstrijden gewonnen met soms goed voetbal en met net niet acties waar een betere afloop verdiend zou zijn geweest.
Uiteindelijk presteren zij meestal in de 3e helft het beste en ook zaterdag was dit het geval. Wanneer zij weer spelen is vaak een verrassing dus blijf โ€œdit was het weekendโ€ volgen voor het laatste nieuws van deze Germanen.
๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฎ-๐Ÿญ๐—๐—  heeft de 1e wedstrijd in de 4e fase verloren van Juliana ’31 J012-2. In een doelpuntrijke wedstrijd ging de jeugd van Germania met 5-6 onderuit.
๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—๐— ๐Ÿฌ๐Ÿด-๐Ÿญ is de 4e fase goed begonnen met een 4-2 overwinning op Overasseltse Boys J08-1.