Afgelopen zaterdag vond de tweede editie van de Seizoensafsluiting, georganiseerd door een selectie uit ons damesteam, plaats. We kunnen met zekerheid stellen dat ook deze tweede editie zich heeft ontplooit tot een top avond.
Met muziek van een uiterst enthousiaste DJ Jesse was de dansvloer (zowel binnen als buiten) druk bezocht. Gio Van Veen en Dave van Well hebben ons verreikt met een live optreden wat zich ook om liet toveren tot een feestje in ons Clubhuis op Noord!
De prijzen zijn dit jaar gevallen op:
Jue de Boules: Marietje Janssen en John Kamps
Germania VR1: Naomi Nillessen (beste speler) & Nika Ermers (mooiste goal)
Germania ZA2: Melvin Nillessen (beste speler) Brian Janssen(mooiste goal)
Bij Germania 1 is Colin Leenders benoemd tot speler van het jaar en heeft Sven Klaassen de prijs voor de mooiste goal in ontvangst mogen nemen.
Germania ZA3 en de Veteranen schitterden door afwezigheid en hebben hierdoor niet deelgenomen aan de prijsuitreiking.
Maar de prijzen voor de spelers en jeu de boules zijn niet de enige prijzen die zijn uitgereikt bij de Seizoensafsluiting. Names de organisatie overhandigden we een grote bos bloemen aan het bestuur van Germania, met in het bijzonder Oskar Kersten die hiervoor naar voren werd gehaald, voor het mogelijk maken van deze avond.
We feliciteren alle prijswinnaars en bedanken alle leden voor hun tomeloze inzet voor onze club. Graag tot volgend jaar!

Reacties zijn uitgeschakeld.