𝑮𝒆𝒓𝒎𝒂𝒏𝒊𝒂 𝒊𝒔 𝒐𝒑𝒛𝒐𝒆𝒌 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒗𝒓𝒊𝒋𝒘𝒊𝒍𝒍𝒊𝒈𝒆𝒓𝒔!
Bij Germania werken we hard aan een mooie toekomst voor onze club en daarbij zijn vrijwilligers absoluut onmisbaar!
We mogen gelukkig rekenen op een fijne groep vrijwilligers maar omdat onze club de afgelopen maanden flink is gegroeid hebben we meer mensen nodig om ons te helpen op allerlei gebieden.
Ben jij een handig persoon en heb je zin om mee te helpen om ons sportpark in een goede staat te onderhouden of weet jij altijd alles mooi schoon en fris te krijgen, meld je dan bij ons.
We zijn o.a. op zoek naar mensen die bereid zijn om de kleedkamers te openen, de jeugd te voorzien van een bekertje ranja of om bezoekers van het sportpark de weg te wijzen.
𝑶𝒎𝒓𝒐𝒆𝒑(𝒔𝒕)𝒆𝒓
Voor de thuiswedstrijden van ons eerste elftal zijn we op zoek naar een omroep(st)er. Met jouw stem stel je de spelers van Germania en de tegenstander voor aan de bezoekers..natuurlijk laat jij je ook horen als er een doelpunt is gescoord. Heb je hier interesse in, laat het dan snel aan ons horen..
Daarnaast zoeken we ook opzoek naar jeugdtrainer(s).
Onze club staat open voor enthousiaste mensen die een steentje willen bijdragen dus denk jij je op een ander vlak in te kunnen zetten voor Germania neem ook dan contact op via onderstaande mail; info@germaniagroesbeek.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.