Laatste Nieuws Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...
Algemene ledenvergadering
Vacatures
Ruime overwinning voor Ge...
Update dag 3 Willie Verb...
Zondag as.
DVOL - Germania
aanvang 14.00 uur!

Vrijdag as
Germania Reunie !

Vrijdag as geen bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Germania verliest van koploper

Toegevoegd op zondag 6 mei 2018 - 20:16
In een doelpuntrijke wedstrijd heeft Germania verzuimt om koploper Leones schade op te laten lopen in Groesbeek. Na een 2-1 voorsprong bij rust waren het de gasten uit Beneden Leeuwen die uiteindelijk aan het langste eind trokken en met een 3-5 overwinning de drie punten mee namen. Hierdoor komt Germania akelig dicht bij de plaatsen waar men op het einde niet wil zijn, Leones blijft koploper.

De ploeg van de kersverse trainers Wim Benders en Kees Heijmans begon uitstekend aan het duel tegen de koploper. Via Jordy de Klijn kwam de thuisploeg al na vijf minuten op voorsprong, terwijl de stand nog geen drie minuten later gelijk werd getrokken door een vrije trap van Bram Kooijmans. De wedstrijd ging op en neer, maar kort voor rust was het Karen Tevonyan die de Groesbekers weer op voorsprong schoot
Leones 1

Na de pauze ging het hard voor de bezoekers uit Beneden-Leeuwen. In de eerste vijf minuten scoorde Dylan van de Ven tweemaal, waardoor Leones de voorsprong al snel weer te pakken had. Even leek Germania alsnog een punt te pakken door een eigen goal van Roel Beumer (3-3), maar opnieuw had de uitploeg nog geen drie minuten nodig om de voorsprong weer te pakken. Na een fenomenale actie van Bram Kooijmans kon Luke van de Ven binnenschieten. Roel Beumer deelde in de laatste minuut de genadeklap uit: 3-5.
Leones 2


Scheidsrechter:
De heer RLW Janssen
Assistenten;
H. Merkx en TH. Jacobs


Scoreverloop;
5. 1-0 Rens van Lanen
6 1-1 Bram Kooijmans
40. 2-1 Karen Tevonyan
50. 2-2 Dylon van de Ven
51. 2-3 Dylan van de Ven
69. 3-3 eigen doelpunt
78. 3-4
90. 3-5 Roel Beumer
Opstelling Germania:
Gino Theunissen, Tijn Jellema, Soufyan Boukali, Daan van Geenen, Jelte Arts, Jordy de Klijn, Melvin de Klijn, Jordy Wijnhoven, Rens van Lanen, Frenk Wouterse, Karen Tevonyan.

Topscoorders:

7 Jordy Wijnhoven
6 Maks Nas
5 Melvin de Klijn
5 Rens van Lanen
3 Nasim Saber
3 Karen Tevonyan
2 Tijn Jellema
2 Frenk Wouterse
1 Daan de Groot
1 Jakob Berger