Laatste Nieuws Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...
Algemene ledenvergadering
Vacatures
Ruime overwinning voor Ge...
Update dag 3 Willie Verb...
Zondag as.
DVOL - Germania
aanvang 14.00 uur!

Vrijdag as
Germania Reunie !

Vrijdag as geen bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Germania pakt een punt in Ulft

Toegevoegd op zondag 22 april 2018 - 21:19
Germania heeft zondag in de uitwedstrijd tegen SDOUC verdient een punt gepakt. Na een roerige week hadden de Germanen een droomstart. Binnen drie minuten stond het 0-1. Na rust keek men na een uur spelen tegen een 2-1 achterstand aan maar de ploeg van ?Noord? rechtte de rug en kwam een kwartier voor tijd op 2-2 wat tevens de eindstand was.

Germania had een roerige week achter de rug. Immers, afgelopen dinsdag gaf Piet de Kruif aan per direct te stoppen. Donderdag jl gaf Kees Heijmans aan samen met Wim Benders de resterende wedstrijden als trainersduo af te maken.

Germania leidde na drie minuten al met 0-1. Een geweldige pass van Tijn Jellema belandde bij Frenk Wouterse die op zijn beurt Maks Nas in stelling bracht. Nas kogelde op doel maar zag de bal via de lat weer het veld inkomen. Daan de Groot pikte de bal op en gaf Jordy Wijnhoven de kans om fraai de 0-1 aan te laten tekenen.

Jordy Wijnhoven zorgde voor de 0-1
Jordy Wijnhoven zorgde voor de 0-1

De verdere eerste helft kabbelde wat voort. Beide ploegen kregen wat kansjes maar de mooiste was net voor rust voor de thuisploeg. Tot Groesbeekse opluchting belandde de bal op de lat in plaats van het doel. Het Groesbeekse gevaar bestond niet meer dan enkele schoten met te weinig precisie.

Kom maar op jonge!!
Kom maar op jonge!!

Na rust pakte Germania de draad meteen op en pakte het initiatief. Toch was het al snel 1-1. Slechte communicatie in de Germania verdediging was de aanleiding dat SDOUC de gelijkmaker kon produceren. Nauwelijks tien minuten later keek Germania al tegen een achterstand aan; 2-1. Toch wisten de spelers van Germania zich te herpakken. Maks Nas vond met een fraaie pass Frenk Wouters die met zijn bovenbeen de gelijkmaker liet noteren 2-2. Hierna gingen beide ploegen nog op jacht naar de winst maar wisten geen treffers meer te produceren. SDOUC trof nog een keer de late en de ingevallen Karen Tevonyan zag zijn uitstekende inzet op de vuisten van de doelman tot hoekschop gaan.

Frenk na de gelijkmaker
Frenk na de gelijkmaker

Met dit gelijkspel hadden beiden ploegen vrede mee. Voor Germania betekende dit het tweede gelijkspel in twee uitwedstrijden in acht dagen. Complimenten aan spelers en staf voor de instelling, inzet en bezieling en blij vlagen redelijk tot goed voetbal. Als dit de komende zes wedstrijden gebracht kan worden zou men niet in de problemen hoeven te komen.

Scheidsrechter:
De heer P. Smeenk
Assistenten;
E.A. Visbeek en TH. Jacobs


Scoreverloop;
3. 0-1 Jordy Wijnhoven
56. 1-1 Stan vd Pavert
70. 2-1 Kees vd Pavert
74. 2-2 Frenk Wouterse

Opstelling Germania:
Jaap Omvlee, Tijn Jellema, Daniel Heideveld, Soufyan Boukali, Daan van Geenen, Jelte Arts, Daan de Groot, Maks Nas (75e Karen Tevonyan), Jordy Wijnhoven (59e Nasim Saber) Rens van Lanen, Frenk Wouterse,

Topscoorders:

7 Jordy Wijnhoven
6 Maks Nas
5 Melvin de Klijn
4 Rens van Lanen
3 Nasim Saber
2 Karen Tevonyan
2 Tijn Jellema
2 Frenk Wouterse
1 Daan de Groot
1 Jakob Berger