Laatste Nieuws Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...
Algemene ledenvergadering
Vacatures
Ruime overwinning voor Ge...
Update dag 3 Willie Verb...
Zondag as.
DVOL - Germania
aanvang 14.00 uur!

Vrijdag as
Germania Reunie !

Vrijdag as geen bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Flinke afstraffing voor Germania

Toegevoegd op zondag 13 november 2016 - 19:19
Germania is vanmiddag in Raalte afgestraft. De wedstrijd tegen ROHDA ging met 5-0 verloren. Ondanks dat de thuisploeg met rust met 2-0 leidde ging de eerste helft gelijkgaand op. Na een uur spelen was Germania de weg kwijt. Tussen de 69e en 84e minuut besliste de thuisploeg de wedstrijd en liep uit naar 5-0.

Er waren nauwelijks 10 minuten gespeelt toen de thuisploeg op voorsprong kwam. Germania doelman Roy Jacobs blunderde bij een vrije trap en daardoor kwam ROHDA wel heel goedkoop op voorsprong; 1-0. Hierna herpakte de Germanen zich en creeerde enkele goede kansen maar of de doelman stond in de weg of geluk ontbeerde.

Vlak voor rust kreeg de ploeg van trainer De Kruyff de tweede domper te verwerken. Opnieuw kreeg Roy Jacobs een vrije trap onvoldoende onder controle en kon Coelho in de rebound makkelijk scoren; 2-0.

Rohda Roy
Sluitpost Roy Jacobs heeft wel eens gelukkiger tijden gekend

Meteen vanaf de aftrap ging Germania op zoek naar een treffer. Een mooie aanval eindigde bij Melvin de Klijn die door zijn tegenstander met twee handen tegen de grond werd geduwd. Vriend en vijand waren het er over eens, strafschop. Echter de leidsman dacht hier anders over en wuifde de overtreding makkelijk weg.

rohda tijn daniel
Daniel Heideveld altijd voorop in de strijd, Tijn Jellema kijkt toe

Ook meteen na rust ging Germania op zoek naar de aanslutingstreffer. Dit was de beste fase van de wedstrijd. Het lukt de Groesbeekse ploeg echter niet om het net te vinden. In de 69e minuut werd de wedstrijd beslist. Een zondagsschot van Sahin verdween in de uiterste bovenhoek; 3-0.
Rohda muurtje
Vrije trap voor Rohda, Stan denkt niet dat de bal laag komt

De kopjes gingen bij Germania omlaag en in de 75e en 80e minuut liet ROHDA de 4 en 5-0 aantekenen en boekte daarmee de eerste thuiszege.

Scoreverloop:
10e 1-0 Oguzhan Sahin
44e 2-0 Edilson Jose Coelho
69e 3-0 Oguzhan Sahin
75e 4-0 Lars van Schooten
80e 5-0 Edilson Jose Coelho

Opstelling Germania

Roy Jacobs, Tijn Jellema, Kaan Karakaya (84e Ryan Londar), Daniel Heideveld, Luke Mulders, Ismail Aktas, Melvin de Klijn, Arjan Verhey, Bas Broekman (70e Freek Kerkhof), Stan Broenland en Nasim Saber (88e Glenn van den Hoogen).

Topscoorders Germania
3 Nasim Saber
3 Arjan Verhey
1 Mohamed Ired
1 Freek Kerkhoff
1 Stan Broenland
1 Bas Broekman
1 Tijn Jellema
1 Melvin de Klijn