Laatste Nieuws Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...
Algemene ledenvergadering
Vacatures
Ruime overwinning voor Ge...
Update dag 3 Willie Verb...
Zondag as.
DVOL - Germania
aanvang 14.00 uur!

Vrijdag as
Germania Reunie !

Vrijdag as geen bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Germania komt niet verder dan 2-2 tegen TVC '28

Toegevoegd op zondag 2 oktober 2016 - 18:11
Omdat beide teams deze middag goed aan elkaar gewaagd waren en erg voorzichtig aan de wedstrijd begonnen, speelde het spel zich het eerste half uur, grotendeels af op het middenveld. Pas in de 30e minuut werd het voor het eerst gevaarlijk en wist TVC ook gelijk te scoren toen Jeffrey Huizinga vrij mocht uithalen. In eerste instantie wist Germania goalie Roy Jacobs het schot nog te keren maar in de rebound schoot Huizinga de bal onberispelijk binnen. Voor de pauze probeerde Arjan Verhey en Bas Broekman het namens Germania nog wel maar echt gevaarlijk werd het eigenlijk nooit.

TVC Ismail
Ismail Aktas in actie onder het toeziend oog van Aktas Sr.

In de 2e helft een beter Germania dat binnen vijf minuten al meer kansen kreeg dan de hele eerste helft. Na enkele minuten in die tweede helft kon keeper, Ruud Hesselink ternauwernood redding brengen op een klutsbal die via het lichaam van Bas Broekman bijna doel trof. Daarna had Joren Bosch een mooie kans op de 0-2 maar Roy Jacobs was zeer attent.

In de 68e minuut kwam Germania langszij toen een voorzet van Mo Ired in twee pogingen werd binnen geknikt door rechterverdediger, Tijn Jellema.

TVC goal Tijn
Tijn Jellema klopt iedereen in de lucht en is op weg naar de 1-1

TVC leek direct terug te slaan maar Roy Jacobs was weer allert met een katachtige reactie op een kopbal van Marc Oudehinken.

In de 83e een mooie combinatie tussen Jimmy Brons en Nisam Saber welke uiteindelijk bij Bas Broekman terecht kwam en die vervolgens met een heel mooi lobje de 2-1 noteerde. In dezelfde minuut werd het alweer 2-2 toen Stef Roelofs, geheel vrijstaand, een lange voorzet van rechts, kon binnen koppen. Beide ploegen gingen daarna voor de winst maar gescoord werd er niet meer.

TVC Nisam
Nisam Saber stond aan de basis van de 2-1 voorsprong

Volgende week speelt Germania in Nijmegen tegen Quick 1888.

Scoreverloop:
30e 0-1 Jeffrey Huizinga
68e 1-1 Tijn Jellema
83e 2-1 Bas Broekman
84e 2-2 Stef Roelofs

Opstelling Germania

Roy Jacobs, Tijn Jellema, Mohamed Ired, Daniel Heideveld, Stan Broenland, Ismail Aktas, Luke Mulders, Bas Broekman, Arjan Verhey(60e Jimmy Brons), Nasim Saber, Freek Kerkhoff

Topscoorders Germania
2 Arjan Verhey
1 Mohamed Ired
1 Freek Kerkhoff
1 Bas Broekman
1 Tijn Jellema