Laatste Nieuws Grote Germania reunie op ...
Start Germania DVSG jeug...
Sterk deelnemersveld Will...
Algemene ledenvergadering
Gerrit Hendriks (de Loodg...
Geslaagd eerste lustrum O...
Presentatie selectie seiz...
22, 23 en 25 augustus
Willie Verbeet Cuptoernooi !

Vrijdag 21 september as Germania Reunie !

Elke vrijdag bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Germania boekt belangrijke 1-0 winst

Toegevoegd op zondag 25 september 2016 - 18:05
Germania en Alcides begonnen de wedstrijd zeer aftastend en de eerste minuten waren er dan ook nauwelijks mogelijkheden voor beide teams. In de 20 minuut was het bij de eerste de beste aanval echter direct raak. Freek Kerkhoff bracht de bal in en een Alcides verdediger probeerde de bal weg te werken maar schoot onfortuinlijk tegen Germania aanvaller Arjan Verhey waarna de bal in het doel caramboleerde.

Alcides Arjan Arjan Verhey heeft zojuist de 1-0 gescoord, Barry Ditewig denk er het zijne van

Direct daarna een geweldige actie van Ismail Aktas maar zijn schot ging via de lat rakelings over. Germania had in de rest van de eerste helft voldoende mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden maar helaas werden de kansen niet benut. Een minuut voor rust had het zowaar 1-1 kunnen zijn toen aanvaller Frank Fokke de bal voor het in-knikken had maar gelukkig voor Germania, ging die poging over.

Na rust een meer gelijkwaardige wedstrijd waarin ook de bezoekers zich steeds meer lieten zien zonder hele grote kansen te creeren. In de 67 minuut dacht Germania op 2-0 te komen door een prachtig doelpunt van Nasim Saber maar deze werd afgekeurd door een eerdere "vermeende" overtreding van Bas Broekman.

Alcides Bas
Bas Broekman controleert de bal

In de 79e minuut schoot de ingevallen Jimmy Brons vanaf zo'n 20 meter, snoeihard op de paal waardoor Germania er nog altijd niet gerust op kon zijn. Alcides kreeg nog 1 grote kans op de gelijkmaker maar Sluitpost Roy Jacobs kon deze inzet te pareren en ook in tweede instantie wist een gezamenlijk blok van Mo(hamed) Ired en Daniel Heideveld stand te houden waardoor de belangrijke 1-0 winst, over de streep werd getrokken.

Alcides Ismail
Ismail Aktas zoals we hem zo vaak zien opstomen

Scoreverloop:
20e 1-0 Arjan Verhey

Opstelling Germania

Roy Jacobs, Tijn Jellema, Mohamed Ired, Daniel Heideveld, Stan Broenland, Ismail Aktas, Luke Mulders , Bas Broekman, Arjan Verhey, Nasim Saber, Freek Kerkhoff (63e Jimmy Brons)

Topscoorders Germania
2 Arjan Verhey
1 Mohamed Ired
1 Freek Kerkhoff