Laatste Nieuws Grote Germania reunie op ...
Start Germania DVSG jeug...
Sterk deelnemersveld Will...
Algemene ledenvergadering
Gerrit Hendriks (de Loodg...
Geslaagd eerste lustrum O...
Presentatie selectie seiz...
22, 23 en 25 augustus
Willie Verbeet Cuptoernooi !

Vrijdag 21 september as Germania Reunie !

Elke vrijdag bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Germania verliest tweede week op rij onnodig met 2-1

Toegevoegd op zondag 18 september 2016 - 17:21
Net als verleden week in Beek ging Germania ook in de uitwedstrijd in en tegen Heino met 2-1 onderuit. Ook nu weer was het een onnodige nederlaag. Goede kansen werden niet gemaakt terwijl de tegendoelpunten wel heel makkelijk werden weggegeven.

heino roy
Roy Jacobs pakt de bal onder toezicht van Stan Broenland en Mohamed Ired

De eerste twintig minuten gebeurde er weinig. Beiden ploegen tastte elkaar af en de bal was voornamelijk op het middenveld. In de 26e minuut was de eerste grote kans te noteren. Een fraaie aanval aan de rechterkant kwam via Melvin de Klijn en Imail Aktas terecht bij Freek Kerhoff die goed inschoot maar zijn inzet via de vuisten van doelman Vastenavond tot hoekschop ging.

Even laten kreeg Melvin de Klijn een goede mogelijkheid maar ook ditmaal geen succes. Toch kwam Germania nog voor rust op voorsprong. Melvin de Klijn ging het strafschopgebied in en werd onderuit gehaald.

heino melvin
Melvin de Klijn wordt onreglementair gestopt en krijgt een strafschop

De leidsman wees resoluut naar de penaltystip en Freek Kerkhoff schoot op slag van rust feilloos raak; 0-1.

De tweede helft was nog geen minuut oud toen de gelijkmaker op het scorebord stond. Onoplettenheid zorgde dat de 1-1 wel heel makkelijk aangetekend kon worden. Hierdoor waren de bezoekers toch even van slag en drong de thuisploeg aan op de volgende treffer.

Toch pakte Germania de draad weer op en was weer de bovenliggende partij. Freek Kerkoff werd in stelling gebracht maar had geen geluk. Het schot van Ismail Aktas was te zacht om de doelman te verschalken. Kwartier voor tijd sloeg Heino wederom toe. Ook nu weer stond de verdediging niet goed en viel de 2-1 wel heel makkelijk. Hierna probeerde Germania het nog wel maar de echte overtuiging ontbrak om de gelijkmaker te forceren. Hierdoor moest men dus voor de tweede maal achtereen de drie punten achter laten.

Scoreverloop:
45e 0-1 Freek Kerkhoff
46e 1-1 Robin Gerritsen
76e 2-1 Wilco Gerritsen

Opstelling Germania
Roy Jacobs, Tijn Jellema, Mohamed Ired, Daniel Heideveld, Stan Broenland, Ismail Aktas, Luke Mulders (75e Bas Broekman), Melvin de Klijn (46e Arjan Verhey), Jordy de Klijn, Nasim Saber (85e Jimmy Brons), en Freek Kerkhoff.

Topscoorders Germania
1 Mohamed Ired
1 Arjan Verhey
1 Freek Kerkhoff