Laatste Nieuws Grote Germania reunie op ...
Start Germania DVSG jeug...
Sterk deelnemersveld Will...
Algemene ledenvergadering
Gerrit Hendriks (de Loodg...
Geslaagd eerste lustrum O...
Presentatie selectie seiz...
22, 23 en 25 augustus
Willie Verbeet Cuptoernooi !

Vrijdag 21 september as Germania Reunie !

Elke vrijdag bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Germania verliest onfortuinlijk van sterk BVC ’12

Toegevoegd op maandag 12 september 2016 - 11:06
Germania begon goed aan de wedstrijd en bepaalde in de eerste helft het spel. Het was echter BVC dat de eerst kans kreeg. In de 19e minuut kopte de geheel vrijstaande Dyon Camero echter te zwak in om het keeper Dide Broeder echt moeilijk te maken.

In de tegenaanval had Germania aanvaller Arjan Verhey wellicht nog een grotere kans maar zijn schuiver ging voorlangs. Na een half uur spelen verspeelde Stan Broenland de bal maar Germania Goalie Dide Broeder, schoot zijn aanvoerder te hulp en wist een schot van Rik Sebens op keurige wijze te pareren.

Net voor rust sloeg Germania toe. Een lange bal naar voren leek te ver voor Arjan Verhey maar BVC-verdediger, Jawid Sabet, ging hier opzichtelijk in de fout waarna Verhey alleen voor doelman Nick Bender stond en deze met een droge schuiver in de korte hoek wist te verschalken.

BVC Tijn
Rechter verdediger, Tijn Jellema aan de bal speelde weer een uitstekende partij

In de twee helft ontstond een zeer vermakelijke partij en was het eerst BVC dat via Dyon Camero andermaal op keeper Dide Broeder stuitte.
Tussen de 50e en 55e minuut had Germania enkele grote kansen waarin het eigenlijk de 0-2 had moeten maken maar Mo Ired wist, na een geweldige actie van Ismael Aktas, keeper Bender, niet te passeren en ook Freek Kerkhoff kon op 5 meter van het doel, de BVC-goalie niet verschalken.

Het laatste half uur drong de thuisclub steeds feller aan en ontstonden er meerdere mogelijkheden voor het doel van Germania. Nadat de voorwaartsen van de ploeg van Luuk Maes enkele goede mogelijkheden om zeep hadden geholpen was het in de 63e minuut Rik Sebens die uit een corner de 1-1 kon binnen knikken.

BVC zag dat Germania was aangeslagen en ging op zoek naar de voorsprong door nog meer mensen naar voren te dirigeren. Hierdoor ontstond er ook weer ruimte voor Germania maar jammer genoeg waren zowel Bas Broekman als Freek Kerkhoff onfortuinlijk voor het doel van Nick Bender.

BVC Mo Ired
Mo(hamed) Ired in actie. Hij moest enkele minuten vóór tijd, het veld verlaten

Toen iedereen zich leek te verzoenen met de 1-1 moest laatste man Mo Ired met een blessure het veld verlaten. Zijn vervanger Kaan Karakaya beging binnen de minuut een domme overtreding op achterlijn waardoor BVC een terechte penalty kreeg te nemen die vervolgens onberispelijk werd binnengeschoten door weer Rik Sebens die daarmee BVC, de overwinning bezorgde.

Scoreverloop:
39e 0-1 Arjan Verhey
63e 1-1 Rik Sebens
88e 1-2 Rik Sebens

Opstelling Germania
Dide Broeder, Tijn Jellema, Mohamed Ired (84e Kaan Karakaya,( 88e Jimmy Brons)) Daniel Heideveld, Stan Broenland, Ismail Aktas, Luke Mulders, Arjan Verhey, Jordy de Klijn (75e Bas Broekman), Nasim Saber en Freek Kerkhoff.

Topscoorders Germania
1 Mohamed Ired
1 Arjan Verhey