Laatste Nieuws Grote Germania reunie op ...
Start Germania DVSG jeug...
Sterk deelnemersveld Will...
Algemene ledenvergadering
Gerrit Hendriks (de Loodg...
Geslaagd eerste lustrum O...
Presentatie selectie seiz...
22, 23 en 25 augustus
Willie Verbeet Cuptoernooi !

Vrijdag 21 september as Germania Reunie !

Elke vrijdag bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Germania sluit competitie positief af

Toegevoegd op maandag 16 mei 2016 - 17:27
Alle wedstrijden moesten tegelijk beginnen vandaag omdat er nog enkele beslissingen moesten vallen. Zo is WSV gedegradeerd, spelen Rood wit en TVC '28 nacompetitie voor handhaving en spelen Orion, Longa en Tubantia om een plekje in de hoofdklasse. Woezik was al enige tijd kampioen en speelt volgend seizoen dus ook hoofdklasse. AFC Arnhem tenslotte was al eerder uit de competitie genomen

AWC en Germania speelde weliswaar nergens meer om maar maakte er toch een vrij vermakelijk wedstrijd van.

Eerst werd AWC dreigend en in de 15e minuut was Ismael Aktas namens Germana gevaarlijk maar zijn inzet werd tot corner verwerkt. Uit die corner van Said Hamidi, nam Wesley Deenen de bal vanaf zo'n 20 meter direct op de pantoffel en liet daarbij de AWC goalie kansloos 0-1.

In de 33e minuut een grote mgelijkheid voor AWC maar na een kluts en met enig geluk kon Noah Tomatala de bal te pakken krijgen. Direct in de tweede helft een zelfde " scrimage" situatie maar ook hier kwam Tomatala als winnaar uit de bus.

In de de 62e minuut had Germania de wedstrijd moeten beslissen maar oog in oog met keeper Verharen, treuzelde Ismael Aktas te lang waardoor een verdediger nog redding kon brengen. In de 69e minuut had de mee opgekomen Jeffrey Tangerink een vrij kopkans maar de AWC verdediger kopte vanaf zo'n 5 meter, hoog over. In de 72e minuut werd de ingevalen Joseph Manyanja diep gestuurd, die vervolgens de keeper passeerde en de bal keurig binnenschoof 0-2.

In de 80e minuut had Wesley Deenen de genadeklap kunnen uitdelen maar keeper Verharen voorkwam de 0-3. Ook daarna had Germania nog kunnen uitlopen maar een strak schot van Ryan Londar, een mooi hakje van Stan Broenland en weer een schot van Wesley Deenen troffen allen geen doel waardoor het bij die 0-2 bleef. Vermeldingswaardig is nog het debuut van de 16e jarige Rick Thijssen die in de laatste minuten mocht invallen.

Scoreverloop:
16e 0-1 Wesley Deenen
72e 0-2 Joseph Mayanja

Opstelling Germania
Noah Tomatala, Juul Loeffen, Ryan Londar, Thijs van Gent, Stan Broenland, Jasper Zuidwijk, Ismail Aktas, Glenn van den Hooge(60e Joseph Mayanja),Wesley Deenen, Niek Temmink, en Said Hamidi (88e Rick Thijssen)

Topscoorders Germania
11 Yannis Ngola
10 Wesley Deenen
4 Ismail Aktas
3 Dave Kleijnen
2 Joseph Mayanja
1 Jasper Zuidwijk
1 Niek Temmink
1 Said Hamidi
1 Ryan Londar
1 Juul Loeffen