Laatste Nieuws Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...
Algemene ledenvergadering
Vacatures
Ruime overwinning voor Ge...
Update dag 3 Willie Verb...
Zondag as.
DVOL - Germania
aanvang 14.00 uur!

Vrijdag as
Germania Reunie !

Vrijdag as geen bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Germania en WSV delen de punten

Toegevoegd op zondag 10 april 2016 - 17:46
Op een zonnig sportpark Noord speelde Germania en hekkensluiter WSV tegen elkaar.

In de eerste 20 minuten probeerde de bezoekers het twee keer van afstand maar beide schoten gingen ruim over. In de 21e minuut een kans voor Stan Broenland na een mooie actie van Joseph Manyanja maar ook zijn poging had geen succes. In de 28e minuut mocht Burak Tekay iets buiten de zestien een vrij trap nemen maar deze inzet werd door Jasper Zuidwijk van de lijn gehaald. Verder gebeurde er weinig meer in deze van beide zijde enigzins teleurstellende eerste helft.

In de tweede helft was het in de 46e minuut wel gelijk raak. Na slecht uitverdedigen van Germania kant, kwam de bal uiteindelijk bij Jamarro Diks die de bal eenvoudig achter keeper Noah Tomatala schoot. Diezelfde Diks had even later ook de 0-2 op de schoen maar een allerte Tomatala voorkwam erger.

Hierna trok Germania het initiatief naar zich toe en langzaam ontstonden er ook verschillende mogelijkheden. Pogingen van Glenn van den Hoogen, Wesley Deenen, Ismael Aktas (vrije trap) en Bas Broekman hadden echter niet het gewenste resultaat waardoor het er op leek alsof Germania voor de tweede keer dit seizoen op een 1-0 nederlaag werd getrakteerd door de nummer laatst van de competitie.

In de allerlaatste minuut van de blessurevtijd viel echter dan toch de gelijkmaker. Na een corner van Bas Broekman kwam de bal voor de voeten van Said Hamidi, die de bal vanaf zo'n 12 meter droog en nog wel via een tegenstander, in het doel schoot en daarmee de terechte gelijkmaker noteerde 1-1.

Over twee weken speelt Germania uit in Nijmegen tegen Orion.

Scoreverloop:
46e 1-0 Jamarro Diks
94e 1-1 Said Hamidi


Opstelling Germania

Noah Tomatala, Juul Loeffen, Ryan Londar, Thijs van Gent, Jasper Zuidwijk, Stan Broenland, Ismail Aktas, Bas Broekman, Luke Mulders ( 59e Glenn van den Hooge), Joseph Manyanja(62e Said Hamidi) en Wesley Deenen

Topscoorders Germania

11 Yannis Ngola
10 Wesley Deenen
4 Ismail Aktas
3 Dave Kleijnen
1 Jasper Zuidwijk
1 Niek Temmink
1 Said Hamidi
1 Ryan Londar
1 Joseph Mayanja