Laatste Nieuws Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...
Algemene ledenvergadering
Vacatures
Ruime overwinning voor Ge...
Update dag 3 Willie Verb...
Zondag as.
DVOL - Germania
aanvang 14.00 uur!

Vrijdag as
Germania Reunie !

Vrijdag as geen bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Rood Wit en Germania naar remise

Toegevoegd op zondag 3 april 2016 - 18:21
Op een zonovergoten kapitteland begonnen Rood Wit en Germania erg voorzichtig aan de wedstrijd. Rood Wit was weliswaar iets feller in de duels maar kansen waren in de eerste helft erg spaarzaam.
Het duurde tot de 25e minuut dat Germania voor het eerst gevaarlijk werd maar een schot van Wesley Deenen was een prooi voor sluitpost Aria Hashemi. In de 44e minuut een kans voor Rood Wit maar ook het schot van Marco Wientjes kon eenvoudig worden gepakt door Noah Tomatala.

Rood Wit kwam veel beter uit de kleedkamer dan Germania en al in de eerste minuut na rust, claimde de ploeg van Henk Evers, een stafschop na een vermeende overtreding op Franco Kleinschiphorst maar scheidsrechter Bos liet doorspelen.
Daarna nam Rood Wit het initiatief en in de 53e minuut ging Juul Loeffen jammerlijk in de fout door de bal voor de voeten van vrijstaande Jeroen Bardoel te plaatsen, deze wist de bal via de paal achter keeper Tomatala te schuiven. 1-0

In de 60e minuut een mooie kans voor Wesley Deenen maar zijn schot ging centimeters over.
In de 77e minuut had Wesley Klomp er zo maar 2-0 van kunnen maken maar zijn volley ging maar net voorlangs.

In de 80e minuut kwam Germania vrij onverwachtt langzij. Een scherpe corner van Wesley Deenen werd bij de 2e paal binnen getikt door de net daarvoor ingevallen Joseph Mayanja. 1-1 Daarna had Germania zelfs nog mogelijkheden op meer toen diezelfde Mayanja, vrijstaand voor keeper Hashemi, de bal rakelings over kopte. Er werd echter niet meer gescoord en was vooral de thuisclub teleurgesteld over het voor hen povere resultaat.

Volgende week speelt Germania thuis tegen hekkensluiter WSV uit Apeldoorn .

Scoreverloop:
53e 1-0 Jeroen Bardoel
80e 1-1 Joseph Mayanja


Opstelling Germania

Noah Tomatala, Juul Loeffen, Ryan Londar (80e Gijs Gent), Jasper Zuidwijk, Stan Broenland, Ismail Aktas, Bas Broekman, Glenn van den Hooge(77e Joseph Manyanja), Ludo Veldman, Wesley Deenen en Yannis Ngola

Topscoorders Germania

11 Yannis Ngola
10 Wesley Deenen
4 Ismail Aktas
3 Dave Kleijnen
1 Jasper Zuidwijk
1 Niek Temmink
1 Ryan Londar
1 Joseph Mayanja