Laatste Nieuws Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...
Algemene ledenvergadering
Vacatures
Ruime overwinning voor Ge...
Update dag 3 Willie Verb...
Zondag as.
DVOL - Germania
aanvang 14.00 uur!

Vrijdag as
Germania Reunie !

Vrijdag as geen bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Germania verliest met 0-2 van Tubantia

Toegevoegd op zondag 20 maart 2016 - 17:24
Op een koud sportpark Noord begonnen Germania en Tubantia voorzichtig aan hun wedstrijd.
Na 10 minuten spelen het eerste gevaar van Bas Steggink die op links goed kwam maar stuitte hij op de jonge debuterende Germania keeper, Dide Broeder.

In de 20e minuut een mooie steekbal van Ismael Aktas op Wesley Deenen die de bal pan klaar wist te leggen op de geheel vrijstaande Yannis Ngola. Deze laatste was echter niet allert genoeg waardoor een verdediger deze enorme kans nog tijdig wist te keren. In dezelfde minuut probeerde Deenen het ook nog van afstand maar zijn schot ging enkele meters over.

In de 40e minuut een voorzet van Tubantia die iedereen leek te missen maar bij de 2e paal was het de ongedekt staande Mickeal Stuut die de bal direct op de pantoffel nam en de 0-1 wist binnen te schieten.

Direct daarna had Germania op 1-1 moeten komen na een slippertje van de Tubantia verdediging maar Bas Broekman schoot vanaf 10 meter, vrij voor de keeper, te slap in waardoor deze laatste eenvoudig kon tegenhouden. In de erg matige tweede helft was Germania niet bij machte om het de bezoekers lastig te maken en kreeg Tubantia de nodige mogelijkheden om de stand de verdubbelen. Dide Broeder wist zijn doel echter tot de 85e minuut schoon te houden toen Hugo ter Hedde er dan toch 0-2 van maakte.

Waarom scheidsrechter Veerkamp nog 8 minuten liet doorspelen was een ieder een raadsel maar ook in deze periode werd niet gescoord en won Tubantia verdient met 0-2.

Over 14 dagen speelt Germania de Derby uit tegen Rood-Wit en aankomend paasweekend zal het 80-jarig jubileum van onze club gevierd worden .

Scoreverloop:
40e 0-1 Mickael Stuut
85e 0-2 Hugo ter Hedde


Opstelling Germania

Dide Broeder, Juul Loeffen, Luke Mulders(65e Ryan Londar), Jasper Zuidwijk, Stan Broenland, Ismail Aktas, Bas Broekman( 45e Dave Kleijnen), Ludo Veldman, Niek Temmink, Wesley Deenen en Yannis Ngola

Topscoorders Germania

11 Yannis Ngola
10 Wesley Deenen
4 Ismail Aktas
3 Dave Kleijnen
1 Jasper Zuidwijk
1 Niek Temmink
1 Ryan Londar