Laatste Nieuws Presentatie selectie seiz...
Vrijwilligers gevraagd vo...
Update; Nog slechts plaat...
Geweldig geslaagd familie...
Familie Hubers wint Kus d...
Wedstrijd schema Kus de l...
Samenwerking Germania en ...
Zondag 24 juni as
Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen !!!

Elke vrijdag bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Germania herstelt zich tegen NEC met klinkende overwinning

Toegevoegd op zondag 31 januari 2016 - 18:09
Na de kleine blamage van vorige week tegen Bemmel heeft Germania zich keurig weten te herstellen door een 3-0 overwinning op NEC in Nijmegen.

Zowel NEC als Germania begonnen voorzichtig aan de wedstrijd waardoor het eerste half uur er voor beide doelen niet al te veel gebeurde.
In de 30e minuut werd Wesley Deenen gelanceerd door Ismael Aktas maar Deenens schot werd keurig geparreerd door NEC keeper Ton van Doorn. In de 42e minuut werd Germania weer gevaarlijk toen Ismael Aktas een voorzet van Bas Broekman maar net over schoot.
Net voor rust kreeg NEC een vrije trap die door Jasper Zuidwijk ternauwernood van de doellijn werd gekopt.
Heel diep in blessuretijd scoorde Germania de 1-0 toen Wesley Deenen zijn schot via een NEC been, in het doel van de tegenstander zag belanden.

In de eerste 10 minuten van de tweede helft had NEC tot drie keer toe de mogelijkheid om de gelijkmaker te noteren. Eerst was het Bob Rossen die een enorme kans "slechts" in het zijnet schoot, een kopbal van Elias Boumkass ging maar net voorlangs en een diezelfde Boumkass kwam een teenlengte tekort bij een te zachte terugspeelbal van Germania.

Langzaam nam Germania het initiatief over en kwam het steeds vaker gevaarlijk door, bij aanvallen via Bas Broekman en Wesley Deenen.
In de 80e minuut viel de 0-2. Niek Temmink ging prima door op rechts en gaf de bal aan Dave Kleijnen die met een behendig hakje, Ismael Aktas in stelling bracht en deze laatste wist met een droge schuiver, keeper Ton van Doorn het nakijken te geven.
Een paar minuten laten ging de bal op de stip nadat Wesley Deenen onderuit was getrokken. Jasper Zuidwijk schoot de bal echter wel zuiver maar te zacht in waardoor Ton van Doorn de bal tot corner kon verwerken. Weer 2 minuten later werd het alsnog 0-3 toen Wesley Deenen kon uithalen, Ton van Doorn de bal in eerste instantie kon redden maar Dave Kleijnen er als de kippen bij was om binnen te schieten.

Pas over drie weken speelt Germania haar volgende competitie wedstrijd, uit tegen Longa'30 uit Lichtenvoorde.

Scoreverloop:
45e 0-1 Wesley Deenen
78e 0-2 Ismael Aktas
85e 0-3 Dave Kleijnen

Opstelling Germania

Noah Tomatala, Juul Loeffen, Ryan Londar, Jasper Zuidwijk, Stan Broenland, Ismail Aktas (86e Said Hamidi), Bas Broekman, Ludo Veldman, Dave Kleijnen, Niek Temmink(86e Glenn van den Hooge) en Wesley Deenen.

Topscoorders Germania

9 Yannis Ngola
8 Wesley Deenen
3 Dave Kleijnen
3 Ismail Aktas
1 Jasper Zuidwijk
1 Niek Temmink
1 Ryan Londar