Laatste Nieuws Presentatie selectie seiz...
Vrijwilligers gevraagd vo...
Update; Nog slechts plaat...
Geweldig geslaagd familie...
Familie Hubers wint Kus d...
Wedstrijd schema Kus de l...
Samenwerking Germania en ...
Zondag 24 juni as
Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen !!!

Elke vrijdag bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Germania wint overtuigend in Nijverdal

Toegevoegd op zondag 6 december 2015 - 22:12
Germania heeft de tweede wedstrijd op rij overtuigend gewonnen. Ditmaal werd De Zweef met 0-4 opzij gezet. Met rust leidde Germania met 0-1 door een doelpunt van Wesley Deenen. Na rust liep Germania snel uit naar 0-4. Ismail Aktas zorgde met een prachtige knal voor 0-2. Hierna was het tweemaal Wesley Deenen die voor de 3 en 4-0 zorgde.

Beide ploegen moesten in de beginfase duidelijk wennen aan de straffe wind die over het veld stond. De thuisploeg had het voordeel dat men de wind in de rug had. Na tien minuten kwam Germania voor het eerst voor het doel van de tegenstander. Wesley Deenen kon op het doel schieten na een voorzet van Yannis Ngola. Even later kwamen de Groesbekers goed weg toen een inzet op de lat belandde.

In het verdere verloop kreeg Germania, ondanks wind tegen, steeds meer grip op de wedstrijd. Eerst was het Niek Temmink die net tekort kwam op een hoge bal van Wesley Deenen en ook een schot van de goed spelende Bas Broekman had niet het gewenste resultaat. Net voor rust kwam Germania op een 0-1 voorsprong. Uitstekend voorbereidend werk van Ismail Aktas zorgde ervoor dat Wesley Deenen kon scoren.

Meteen na rust was Germania meteen gevaarlijk. Nu met de wind in de rug zette men de thuisploeg meteen vast. Eerst ging een schot van Ryan Londar maar rakelings langs het doel. Er was nog geen uur verstreken toen de ploeg van trainer Piet de Kruijff de marge verdubbelde. Een zondagsschot van de uitstekend spelende Ismail Aktas verdween in de uiterste bovenhoek; 0-2.

Net als vorige week was ook nu weer het hek van de dam en was de wedstrijd binnen tien minuten beslist. Nu was het tweemaal Wesley Deenen die twee prima aanvallen uitstekend afrondde; 0-4. Tussendoor had een poging van de thuisploeg meer verdiend. Een fraaie omhaal eindigde op de paal buiten het bereik van Germania doelman Noah Tomatala. Een fraaie overwinning van de ploeg van 'Noord' en tevens de complimenten voor de gehele ploeg. Met een gezonde portie inzet en bij vlagen goed voetbal kon men voor de tweede week op rij drie punten bijschrijven.

Komende zondag de laatste wedstrijd voor de winterstop. Opnieuw een regioderby op sportpark Noord. Nu komt 'buurman ' Orion uit Nijmegen op bezoek.

Scoreverloop:
43e 0-1 Wesley Deenen

57e 0-2 Ismail Aktas

71e 0-3 Wesley Deenen

74e 0-4 Wesley Deenen


Opstelling Germania

Noah Tomatala, Juul Loeffen, Ryan Londar, Jasper Zuidwijk, Stan Broenland, Ismail Aktas, Yannis Ngola, Bas Broekman (86e Glenn van de Hoogen), Ludo Veldman, Niek Temmink(76e Luke Mulders), Wesley Deenen

Topscoorders Germania

8 Yannis Ngola
6 Wesley Deenen
2 Dave Kleijnen
2 Ismail Aktas
1 Jasper Zuidwijk
1 Niek Temmink
1 Ryan Londar