Laatste Nieuws Presentatie selectie seiz...
Vrijwilligers gevraagd vo...
Update; Nog slechts plaat...
Geweldig geslaagd familie...
Familie Hubers wint Kus d...
Wedstrijd schema Kus de l...
Samenwerking Germania en ...
Zondag 24 juni as
Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen !!!

Elke vrijdag bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Germania wint streekderby tegen AWC!

Toegevoegd op maandag 30 november 2015 - 13:04
Vanaf de aftrap was het Germania dat probeerde de wedstrijd naar haar hand te zetten. Echter AWC had daarbij toch het betere van het spel. Dit alles resulteerde in het eerste kwartier niet tot grote kansen. Pas in de 20e minuut kreeg Germania een goede kans uit een scherpe hoekschop, maar Jasper Zuidwijk kopte net over. Hierna had Germania een goede periode en kreeg meer controle over de wedstrijd.

In de 30e minuut onderschepte Yannis Ngola de bal van de keeper van AWC. Oog en oog met de keeper, kwam Yannis niet tot scoren. In de 35e minuut was het wel raak, een snelle counter van Germania zorgde voor een overtal situatie waarbij Wesley Deenen op Ismail Aktas passte. Ismail gaf de bal aan de vrijlopende Ryan Londar die netjes de 1-0 binnenschoot.

Direct na de aftrap kreeg AWC de kans op de gelijkmaker, maar Noah Tomatala redde ternauwernood en voorkwam de tegentraffer. Net voor rust volgde nog een hard afstandschot van AWC, deze maar net naast waardoor de ruststand 1-0 bleef.

Na rust een gretig Germania dat direct op zoek ging naar de 2-0. Een overtalsituatie werd ditmaal niet benut door Germania. Germania was een deze fase de bovenliggende partij en kreeg een aantal mogelijkheden. In de 57e minuut een goede pass van Bas Broekman op Wesley Deenen, maar deze schiet net naast. In de tegenaanval was het AWC dat de gelijkmaker scoorde, Hesdey Suart draait zich goed vrij in de 16 en schiet de 1-1 binnen. Germania bleek hierdoor niet aangeslagen en bleef op zoek naar een treffer. In de 65e minuut brak het beslissende kwartier aan! Yannis komt goed door over rechts, omspeelt zijn directe tegenstander en ziet Wesley Deenen helemaal vrijstaan, waardoor Wesley de 2-1 kon scoren.

In de 70e minuut een soortgelijke aanval, met een goede pass van Ludo Veldman op Wesley Deenen, deze zag op zijn beurt Yannis vrij inlopen. Wesley's pass op Yannis werd goed ingeschoten door Yannis 3-1. Meteen na de aftrap in de 72e minuut was het wederom Yannis die zich vrijspeelde en kanp binnenschoot, 4-1. In de 78e minuut was het Ryan Londar die goeed doorjaagde op de verdediging van AWC, Hierdoor speelde de back van AWC fout terug op de keeper. Deze werd door Yannis goed onderschept en kon alleen op de keeper af. Yannis omspeelt de keeper en scoort de 5-1, een perfecte hattrick voor Yannis de binnen 10 minuten 3 maal achtereen scoorde. AWC probeerde nog wel, maar kreeg geen echte mogelijkheden meer. Een goede overwinning en zeer belangrijke overwinning voor Germania, eindstand 5-1


Scoreverloop:
35e 1-0 Ryan Londar

58e 1-1 Hesdey Suart

65e 2-1 Wesley Deenen

70e 3-1 Yannis Ngola

72e 4-1 Yannis Ngola

78e 5-1 Yannis Ngola

Opstelling Germania

Noah Tomatala, Juul Loeffen, Ryan Londar, Jasper Zuidwijk, Stan Broenland, Ismail Aktas (Luke Mulders) Yannis Ngola, Bas Broekman (Said Hamidi), Ludo Veldman, Niek Temmink, Wesley Deenen

Topscoorders Germania

8 Yannis Ngola
2 Dave Kleijnen
3 Wesley Deenen
1 Ismail Aktas
1 Jasper Zuidwijk
1 Niek Temmink
1 Ryan Londar