Laatste Nieuws Presentatie selectie seiz...
Vrijwilligers gevraagd vo...
Update; Nog slechts plaat...
Geweldig geslaagd familie...
Familie Hubers wint Kus d...
Wedstrijd schema Kus de l...
Samenwerking Germania en ...
Zondag 24 juni as
Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen !!!

Elke vrijdag bingo in het clubhuis!

Wedstrijdverslagen - Beker-avontuur eindigt in Lienden

Toegevoegd op woensdag 18 november 2015 - 08:41
Germania heeft gisteren avond met opgeheven hoofd afscheid genomen van het bekertoernooi.
In en tegen topklasser Lienden werd het 1-0 voor de thuisclub.

Piet de Kruijf had nogal wat wijzigingen doorgevoerd in zijn selectie ten opzichte van afgelopen zondag en dat pakte uiteindelijk helemaal niet zo slecht uit. Meest opvallende wijziging was de basisplaats van de 17e jarige Glenn van den Hoogen welke overigens een prima wedstrijd speelde.

Het begin van de wedstrijd moest Germania echter alle zeilen bijzetten toen reeds in de 7e minuut aanvaller, Sergio Zijler door de Germania defensie soleerde en de bal langs Germnaia sluitpost Noah Tomatala schoot 1-0. Toen enkele minuten later de bal op de stip ging na een schlemielige handsbal van Joseph Mayanja leek Germania (weer) een beroerde avond tegemoet te gaan.
De penalty van Guilliano Grot werd echter naast geschoten waardoor Germania zich onder leiding van de uitstekend spelende Ismail Aktas, kon herpakken. In de eerste helft kreeg Germania zelfs nog wat kleine mogelijkheden maar een schot van Wesley Deenen en een vrije trap van Niek Temmink miste beide doel. Lienden kreeg nog de beste kans maar gelukkig voor Germania had Guilliano Grot niet zijn beste avond.

Ook in de tweede helft bleef Germania goed overeind al kreeg het zelf, met windkracht 9 tegen, weinig mogelijkheden. Lienden, dat speelde met een aantal vervangers, drukte wel aan maar ook zij kregen nauwelijks uitgespeelde kansen en liepen voortdurend in de goed georganiseerde verdediging van Germania.

Scheidsrechter Hendriksen, die de hele avond alles van een behoorlijk afstandje bekeek gaf Stan Broenland een kwartier voor tijd zijn 2e gele kaart terwijl de overtreding door een andere Germaaan werd begaan. In de stand veranderde er helaas niets meer maar als de Germanen het spel van deze avond elke week op de mat kunnen leggen dan zijn we zo uit de degradatiezone.

Opstelling Germania

Noah Tomatala, Juul Loeffen, Jasper Zuidwijk, Ryan Londar (85e Dave Kleijnen), Stan Broenland, Ismail Aktas, Glenn van den Hoogen, Bas Broekman, Joseph Mayanja (46e Ludo Veldman), Niek Temmink(78e Yannis Ngola) en Wesley Deenen