Laatste Nieuws Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...
Algemene ledenvergadering
Vacatures
Ruime overwinning voor Ge...
Update dag 3 Willie Verb...
Zondag as.
DVOL - Germania
aanvang 14.00 uur!

Vrijdag as
Germania Reunie !

Vrijdag as geen bingo in het clubhuis!

Nieuws - Geslaagd eerste lustrum Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen

Toegevoegd op maandag 25 juni 2018 - 11:14
De vijfde editie van de Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen op sportpark Noord is weer een fraaie aflevering geworden. Maar liefst 32 teams streden voor de prijzen maar vooral voor de eer.

De vrijwilligers van Germania hadden weer voor een mooi en uitdagend parcours gezorgd. Verdeeld over het gehele sportpark moesten de deelnemers 16 holes afwerken. Zowel de recreant als de ?specialisten? , jong als oud, kwamen hier aan hun trekken en moesten alles uit de kast halen om de holes in zo min mogelijk beurten af te werken.

Uiteindelijk werd bij de teams het team van Tiger Bootz de winnaar voor Mediadeal 2e, Temko 1 3e , ADCO 4e en Temko 2 5e .
Voetgolf 2018 1
De individuele winnaars
In het individuele klassement werd uiteindelijk Johan Spanjers van Temko 2 de winnaar voor Stan Janssen (Germania a), Guus (Maikel Sillessen) , Toon Verbeet (HV) en Rens (Tiger Bootz) werd uiteindelijk vijfde. Opvallend was hierbij dat Toon Verbeet op zijn 79 jarige leeftijd ! vierde werd.
Voetgolf 2018 2
De winnaars bij de teams Tiger Bootz
Na afloop was er op het gezellige terras natuurlijk voldoende stof en gelegenheid om de holes nog eens allemaal door te nemen.