Laatste Nieuws Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...
Algemene ledenvergadering
Vacatures
Ruime overwinning voor Ge...
Update dag 3 Willie Verb...
Zondag as.
DVOL - Germania
aanvang 14.00 uur!

Vrijdag as
Germania Reunie !

Vrijdag as geen bingo in het clubhuis!

Nieuws - Update; Nog slechts plaats voor twee teams! Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen 2018

Toegevoegd op woensdag 13 juni 2018 - 14:26
Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen 2018 Het eerste lustrum is een feit!

Voor de 5e keer worden op Sportpark Noord in Groesbeek de Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen georganiseerd. Wie sleept in 2018 de hoofdprijs in de wacht? Deze spannende vraag wordt op 24 juni as. beantwoord tijdens de lustrumeditie van de Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen. Het evenement wordt georganiseerd door voetbalvereniging Germania en zal plaatsvinden op Sportpark Noord te Groesbeek.

Germania is er trots op dat dit jaar voor de vijfde keer het toernooi met veel succes georganiseerd wordt. De naam open zegt het al; Iedereen kan mee doen. De deelname is gratis en dat is uniek. Men schrijft zich in per team van vijf personen. Deelnemen kan vanaf zestien jaar, maar iemand van achtentachtig jaar is ook van harte welkom. Er kunnen maximaal 32 teams deelnemen.

De teams komen niet alleen uit Berg en Dal, maar de hele regio Nijmegen heeft ondertussen ervaren hoe goed sportief en ontspanning samen gaan. Het is een uitdagend evenement voor bedrijven, scholen, vriendenclubs, families, sportverenigingen en maatschappelijke organisaties. Iedereen met 5 vrienden, collega?s, familie kan zich inschrijven en deelnemen aan deze fantastische dag. De teams onderling hebben veel contact met elkaar. Lekker sportief ontspannen tijdens een dagje uit.

Winnaars voetgolf 2017
Winnaars van 2017

Elk jaar leggen we een geheel nieuw en uitdagend parcours aan. Er worden in totaal 16 holes aangelegd waarbij veel gebruik gemaakt wordt van natuurlijke elementen zoals bomen en heuvels die op het schitterende sportpark van Germania zijn te vinden. Iedere hole vormt een uitdaging op zich. Op basis van veel spelplezier en balvaardigheid maken de teams een prachtige ronde over het gehele sportpark. Of je nu gaat voor de winst of je wilt gewoon gezellig bezig zijn, het kan allemaal. De start van het event is rond 11: 00 uur. Op het einde van de middag is de prijsuitreiking.

Naast de sportieve activiteiten is er volop gezelligheid en vermaak voor de gehele familie en supporters van de deelnemers. Op een meestal zonovergoten terras kan iedereen zich laten bijspijkeren in het jeu de boules. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen en een springkussen beschikbaar. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd, zo is er een BBQ, drankjes en hartige versnaperingen verkrijgbaar. Uiteraard zal over het sportpark gezellige muziek klinken voor jong en oud. Voor de liefhebbers houden we ook na de prijsuitreiking het sfeerniveau nog even op peil.

Sport en gezelligheid horen nu eenmaal bij elkaar. Pas als alle lichten worden gedoofd, gaan we huiswaarts. Open Berg en Dalse Voetgolf Kampioenschappen 2018
Datum: 24 juni 2018
Sportpark Germania te Groesbeek
Meer weten: www.footgolfchampionship.nl
Inschrijven: info@germaniagroesbeek.nl
(deelname is gratis!!!!!)