Laatste Nieuws Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...
Algemene ledenvergadering
Vacatures
Ruime overwinning voor Ge...
Update dag 3 Willie Verb...
Zondag as.
DVOL - Germania
aanvang 14.00 uur!

Vrijdag as
Germania Reunie !

Vrijdag as geen bingo in het clubhuis!

Nieuws - Jubilarissen Germania 2018

Toegevoegd op dinsdag 2 januari 2018 - 09:29
In een gezellig en drukbezocht clubhuis vond ook dit jaar de nieuwjaarsreceptie bij Germania plaats. Tijdens deze receptie werden die leden gehuldigd én in de bloemetjes gezet die 40, 50 en 60 jaar lid zijn van de club van de Stekkenberg. De jubilarissen die 60 jaar lid zijn ontvingen naast het speldje en een mooie bos bloemen tevens een oorkonde.

Maar eerst werd er gevoetbald op nieuwjaarsdag, een mix van A1 spelers en Veteranen bestreden elkaar op het zware veld onder leiding van scheidsrechter R. Hendriks.Zoals verwacht floot hij geen sterke wedstrijd en wist hij de hoofdrol op sommige momenten op zich te vestigen waar de spelers toch alle credits zouden moeten krijgen. De uitslag van 4-3 in het voordeel van de A1 kwam echter zonder zijn directe invloed tot stand waarmee we kunnen vaststellen dat de Veteranen ver boven hun top hebben gepresteerd en de A1 het na een vermoeiende oudejaarsnacht wel prima vond. Ondanks het matige presteren danken we de scheidsrechter van harte voor zijn inzet en hopen we ook bij toekomstige nieuwjaarwedstrijden weer een beroep op hem te mogen doen.

Ook dit jaar werd er een Jeu de Boules toernooi gespeeld waarvoor vele spelers zich hadden aangemeld. Zoals altijd werd er op het scherpst van de snede gespeeld maar werd er vooral veel gelachen, de heerlijke erwtensoep na afloop maakte het geheel weer tot een geslaagde editie.

Rond de klok van 16.00 uur nam voorzitter Wim Benders het woord en keek hij in een korte speech terug op het jaar 2017 en alvast vooruit naar 2018. Hij memoreerde er aan dat de leden en vrijwilligers ontzettend belangrijk zijn voor de club Germania en dat we ons vooral samen moeten blijven inzetten om onze mooie club een goede toekomst te kunnen blijven bieden. Hierna was het tijd om de jubilarissen in het zonnetje te zetten.

Als eerste kwam het enige 40 jaar jubilerende lid Gerrit Nilessen aan bod en waren er vervolgens twee ‘vijftigjarige’ Frans Janssen (d’n Tuut) en erelid Willie Verbeet terwijl drie jubilarissen voor hun 60-jarig lidmaatschap werden gehuldigd, Herman Janssen (van Mereetje), Dirk Kersten (Det) en Henk van Leur. Voor iedere jubilaris werden mooie herinneringen opgehaald en woorden van dank uitgesproken voor hun jarenlange steun en vertrouwen aan Germania.

Jubilarissen 2018 Na de huldigingen nam Kees Heijmans kort het woord om de uitslag bekend te maken van het jeu de Boules toernooi. Het bleef vervolgens nog lang gezellig in het clubhuis met medewerking van de heren van de “MuziekExpres”.