Laatste Nieuws Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...
Algemene ledenvergadering
Vacatures
Ruime overwinning voor Ge...
Update dag 3 Willie Verb...
Zondag as.
DVOL - Germania
aanvang 14.00 uur!

Vrijdag as
Germania Reunie !

Vrijdag as geen bingo in het clubhuis!

Nieuws - Huldigen van jubilarissen, Nieuwjaarswedstrijd en Jeu de Boules

Toegevoegd op zondag 31 december 2017 - 08:34
Zondag 1 januari 2018 Nieuwjaarswedstrijden, Jeu de Boules en nog veel meer............

Traditioneel zal het weer gezellig druk worden op Sportpark Noord tijdens nieuwsjaarsdag. Zoals elk jaar komt ook (een klein deel van) het bestuur weer in de wei. Zij spelen samen met een grote afvaardiging van de veteranen tegen een selectie van zaterdag 2 en 3, Jongens onder 19 en enkele dames van ons zondag team. Ook zullen onze jeu de boules spelers weer van de partij zijn.

Alle bezoekers en deelnemers zullen tussen 13.00 en 13.30 uur worden ontvangen in het clubhuis waarna de jeu de boules wedstrijden om 13.30 uur zullen beginnen en de voetbalwedstrijd om 14.00 uur.

Na deze wedstrijden zal het goed toeven zijn in het clubhuis waar later de verschillende jubilarissen van Germania gehuldigd zullen gaan worden. Ook dit jaar zullen weer verschillende 25, 40 en 50 jarige jubilerende leden, en zelfs vier leden die al maar liefst 60 jaar lid zijn, van Germania in de bloemetjes worden gezet.

Het bestuur van Germania is ervan overtuigd dat het door deze bezetting een fantastische dag zal gaan worden op Noord en roept iedereen op om op deze eerste dag van het jaar aanwezig te zijn om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar.

De muziek zal verzorgd worden door de 'MuziekExpress'