Laatste Nieuws Presentatie selectie seiz...
Vrijwilligers gevraagd vo...
Update; Nog slechts plaat...
Geweldig geslaagd familie...
Familie Hubers wint Kus d...
Wedstrijd schema Kus de l...
Samenwerking Germania en ...
Zondag 24 juni as
Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen !!!

Elke vrijdag bingo in het clubhuis!

Nieuws - Germania eindelijk aan de bak in nieuwe competitie; LET OP; VERKEER VIA WERKENRODE

Toegevoegd op woensdag 20 september 2017 - 12:20
Na een relatief lange pauze is het aanstaande zondag dan weer zover, de competitie gaat weer van start. Germania doet dat een stapje lager dan vorig seizoen want de groen witten degradeerden vorige competitie uit de eerste Klasse.

Germania start de competitie thuis tegen mededegradant uit de eerste Klasse Orion. Dat het hier tevens gaat om een streekderby, geeft een extra cachet aan deze wedstrijd. Een leuke wedstrijd om mee te starten waarbij het aan motivatie niet kan en mag ontbreken. Iedere voetballer heeft in het algemeen speciale gevoelens bij een derby dus dat zal aanstaande zondag niet anders zijn.
Quick Daniel

Germania doet dat met een sterk gewijzigd team ten opzichte van vorig jaar. Er zijn diverse nieuwe spelers bijgekomen waaronder ook twee nieuwe keepers. Er staat een heel jong team dat voor elkaar alles wil doen en dat is in ieder geval een prima uitgangspunt. De voorbereidingsperiode liet zien dat er in deze groep wel degelijk kwaliteit zit maar of dit zal leiden tot een prominente rol in de tweede klasse, zal nog moeten blijken.

Goede en minder goede resultaten wisselden elkaar af maar naarmate de spelers elkaar nog beter zullen gaan leren kennen, zullen de automatismen uiteraard ook verbeteren. In ieder geval geeft aanstaande zondag een uitstekende mogelijkheid om goed te starten als van, het tijdens het Willie Verbeet Toernooi goed spelende Orion, kan worden gewonnen.

Daarvoor heeft de ploeg in ieder geval de steun nodig van hun supporters, die natuurlijk door de degradatie van vorig jaar ook weer eens toe zijn aan wat geluksmomenten. Misschien beleven ze aanstaande zondag wel zo’n moment. De wedstrijd tegen Orion begint om 14.30 uur.

LET OP; Doordat er crosswedstrijden zijn is sportpark Noord uitsluitend te bereiken via Werkenrode.