Laatste Nieuws Presentatie selectie seiz...
Vrijwilligers gevraagd vo...
Update; Nog slechts plaat...
Geweldig geslaagd familie...
Familie Hubers wint Kus d...
Wedstrijd schema Kus de l...
Samenwerking Germania en ...
Zondag 24 juni as
Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen !!!

Elke vrijdag bingo in het clubhuis!

Nieuws - Digitale spelerspassen

Toegevoegd op dinsdag 29 augustus 2017 - 19:46
Vanaf heden zijn de fysieke spelerspassen verleden tijd. Ook het aanleveren van fysieke pasfoto's is niet meer nodig. In het nieuwe seizoen zal er gewerkt worden met digitale spelerspassen. Voor de meeste spelers is de foto die destijds op de fysieke spelerspas stond ook ingelezen op de digitale spelerspas. Indien je graag een nieuwe pasfoto op de digitale spelerspas wilt hebben (bijvoorbeeld omdat er een verouderde foto op de spelerspas staat), dan is dat (tot 31 oktober a.s.) op twee manieren mogelijk:

Mail je digitale pasfoto naar erik.peters@germaniagroesbeek.nl

of

Maak gebruik van de wedstrijdzaken app van de KNVB. Deze is te downloaden via de Play Store (Android) of de App Store (Apple). Registratie moet vervolgens geschieden onder het mailadres dat je destijds opgegeven hebt bij je aanmelding als lid van Germania. Indien je niet meer weet welk mailadres dat is, vraag het dan op via erik.peters@germaniagroesbeek.nl

Na registratie kan je zelf je pasfoto toevoegen of aanpassen en eventueel ook andere gegevens aanpassen (adres, telefoonnummers e.d.).

Eisen digitale pasfoto:

Let erop dat het hoofd het grootste gedeelte van het oppervlakte van de foto moet omvatten, zoals bij een normale pasfoto. De foto kan gewoon met een mobiele telefoon gemaakt worden.
Het bestand moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Formaten zoals PDF, BMP of TIFF zijn niet toegestaan. Om de kwaliteit van de foto's te behouden, adviseren wij u om te kiezen voor foto's die kleiner zijn dan 2 megapixel (1600x1200). De foto's worden altijd geschaald naar het formaat 800x600.

Via onderstaande link zijn instructiefilmpjes en handleidingen te raadplegen over de Wedstrijdzaken App.

INFORMATIE WEDSTRIJDZAKEN APP.