Laatste Nieuws Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...
Algemene ledenvergadering
Vacatures
Ruime overwinning voor Ge...
Update dag 3 Willie Verb...
Zondag as.
DVOL - Germania
aanvang 14.00 uur!

Vrijdag as
Germania Reunie !

Vrijdag as geen bingo in het clubhuis!

Nieuws - Geslaagde 4e editie Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen

Toegevoegd op maandag 19 juni 2017 - 09:29
De vierde aflevering van de Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen is een weer groot succes geworden. Op Sportpark Noord was wederom een geheel nieuw en uitdagend parcours met 16 holes aangelegd. 30 teams streden om de ‘cup met de grote oren’ zowel in het individuele- als team klassement. Op het mooie en zonovergoten terras aan de rand van de Groesbeekse bossen was vertier voor jong en oud.

De holes waren zeer gevarieerd aangelegd. Zowel voor degene die regelmatig een balletje trappen als degene die zelden of nooit de lederen bal aanraken kwamen aan hun trekken en hadden veel plezier om de bal uiteindelijk in de hole te krijgen. 2,5 uur hadden de deelnemers nodig om alle 16 holes te verwerken. Bij de teams werd uiteindelijk het team van Wouterse winnaar voor VADS (2e), ADCO (3e) en de teams van Twan Centen (4e en 5e). In het individuele klassement werd net als vorig jaar Wim Wouterse de winnaar. Hier werd Jan Eijkhout (5e), Dominique Scholten (4e), Frenk Wouterse (3e) en Rutger Worm (2e).

Met de inzet van de vele vrijwilligers en de bijdrage van de sponsoren was het weer een zeer geslaagde dag. De muziek van de uitstekende DJ Mike klonk nog lang door op sportpark Noord. Op naar volgend jaar, dan zal de aflevering van eerste lustrum plaats vinden.

Winnaars voetgolf 2017
V.l.n.r. Domenique Scholten, Rutger Worm, Wim Wouterse, Frenk Wouterse en zittend Jan Eijkhout

Team Wouterse 1
Team Wouterse Winnaar voetgolfkampioenschap 2017

Team wouterse
Team Wouterse Winnaar voetgolfkampioenschap 2017