Laatste Nieuws Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...
Algemene ledenvergadering
Vacatures
Ruime overwinning voor Ge...
Update dag 3 Willie Verb...
Zondag as.
DVOL - Germania
aanvang 14.00 uur!

Vrijdag as
Germania Reunie !

Vrijdag as geen bingo in het clubhuis!

Nieuws - Wim Benders nieuwe voorzitter VV Germania

Toegevoegd op donderdag 29 juni 2017 - 14:45
Wim Benders nieuwe voorzitter

PERSBERICHT 6 JUNI 2017

Per 1 augustus a.s. zal Wim Benders aantreden als de nieuwe (interim)voorzitter van vv Germania. Hij neemt hiermee het stokje over van Ronald Sillessen die de club drie jaar heeft geleid maar het voorzitterschap niet langer kon combineren met zijn functie als bedrijfsmanager.

De functie van voorzitter was al een tijdje vacant bij de Groesbeekse volksclub, tijdens de jaarlijkse ledenvergadering in december zal Wim Benders officieel aangesteld worden.

De 70-jarige Wim Benders is al meer dan 30 jaar verbonden aan de club van de Stekkenberg. Hij was in de jaren `90 trainer van het eerste elftal en ging later aan de slag als technisch coördinator. Deze rol zal hij overigens blijven vervullen in combinatie met zijn nieuwe functie als voorzitter.

Benders heeft de afgelopen jaren bij Germania nog diverse andere functies bekleed en verschillende commissies bijgestaan,in 2014 werd hij uitgeroepen tot Grûtste Germaan een titel voor mensen die uitzonderlijke prestaties voor de club hebben geleverd.

Het bestuur van Germania is daarom zeer verheugd dat Wim Benders het nieuwe boegbeeld wil worden van “Noord” en ziet hiermee de toekomst positief tegemoet.

Bestuur VV Germania