Laatste Nieuws Sterk deelnemersveld Will...
Algemene ledenvergadering
Gerrit Hendriks (de Loodg...
Geslaagd eerste lustrum O...
Presentatie selectie seiz...
Vrijwilligers gevraagd vo...
Update; Nog slechts plaat...
22, 23 en 25 augustus
Willie Verbeet Cuptoernooi !

Vrijdag 21 september as Germania Reunie !

Elke vrijdag bingo in het clubhuis!

Nieuws - Germania E1 Kampioen

Toegevoegd op zondag 14 mei 2017 - 17:58
Zaterdag 13 mei was de grote dag dat onze JO11-1 (E1) kon kampioen worden maar dan moest er wel gewonnen worden van Juliana'31 in Malden. Om 08:30 uur was de aftrap van de wedstrijd die zeer druk bezocht was door de ouders en familie. Je kon merken dat de druk bij de kinderen van trainers Anton, Thijs en Edu erg hoog was en in de eerste fase was er veel bal verlies en moesten keeper Sjoerd en verdediger Mickey regelmatig in aktie komen om wat ballen tegen te houden. Over en weer waren er wat kleine kansen maar uiteindelijk kwam Germania op een 0-1 voorsprong door een mooie steekbal van Rens op Thijs die de bal fantastisch in schoot en met deze stand gingen de spelers rusten, de supporters waren er nog niet helemaal gerust op want de spandoeken bleven nog even in de tas zitten.

In de tweede helft zag men een heel ander Germania, al snel kon Levi de bal veroveren op het middenveld en deze aan Teun meegeven die vervolgens de 0-2 voor zijn rekening nam.

Langs de lijn werd er al gesproken of de spandoeken nu wel uit de tas gehaald konden worden maar toen via een fantastisch schot van Nika het 0-3 werd konden de doeken worden opgehangen.

Om het kampioenschap nog meer glans te geven werd, na een diepe bal van Teun op Sven, de eindstand van 0-4 op het scorebord gezet. Met 11 wedstrijden gespeeld waarvan 9x winst en 2x gelijk kon er een meer dan terecht en geweldig feest los barsten

E1 kampioen