Laatste Nieuws Kus de linkse familiecup
Tijn Jellema gekozen tot ...
Afstraffing voor Germania
Jeu de Boules Happening o...
Germania laat overwinning...
Gelijkspel voor Germania ...
Germania verliest van kop...
Zondag as.
Union - Germania
Aanvang 14.00 uur!

Elke vrijdag bingo in het clubhuis!

Nieuws - Germania zet de schouders eronder!

Toegevoegd op maandag 24 april 2017 - 08:47
In een vol clubhuis op sportpark Noord hebben de leden van Germania donderdagavond samen een signaal afgegeven dat Germania nog wel degelijk ‘de trots van de Stekkenberg’ is en ook richting de toekomst bestaansrecht heeft.

Ongeveer 120 leden waren aanwezig in het clubhuis na de ‘brandbrief’ die het bestuur enkele weken geleden aan alle leden verstuurd had. In deze brief werd aangegeven dat het voortbestaan van de club in gevaar zou komen als er niet meer vrijwilligers zich zouden inzetten voor de club. Wegens een gebrek aan vrijwilligers bleven er teveel taken liggen bij de club waardoor het bestuur te weinig aan beleid maken toe kwam.

Tijdens deze extra vergadering hebben ongeveer 30 leden zich aangeboden om een vrijwilligersfunctie te gaan vervullen bij de club van ‘Noord’ , ook heeft een groot aantal leden aangegeven zich te willen beraden of te willen nadenken over wat zij voor Germania kunnen gaan betekenen.

Een zeer positief signaal vanuit de leden richting het huidige bestuur om gezamelijk de schouders er stevig onder te zetten en vol enthousiasme en vertrouwen verder te gaan