Laatste Nieuws Tijn Jellema gekozen tot ...
Afstraffing voor Germania
Jeu de Boules Happening o...
Germania laat overwinning...
Gelijkspel voor Germania ...
Germania verliest van kop...
Germania heeft geen kans ...
Zondag as.
Union - Germania
Aanvang 14.00 uur!

Elke vrijdag bingo in het clubhuis!

Nieuws

Zoek

Seizoen:
Titel:

Overzicht

Pagina 1: 40 van de 2878 items
Tijn Jellema gekozen tot Beste speler van het seizoen 21-05-18 11:15
Na afloop van de wedstrijd tegen WAVV is Tijn Jellema gekozen tot Beste speler van het seizoen. Deze verkiezing wordt georganiseerd dor de mensen die lid zijn van de club van 1000.

Gezien het luid applaus bleek dat deze titel voor Tijn meer dan terecht was.

Lees meer
Afstraffing voor Germania 21-05-18 11:06
Germania heeft zondag een flinke afstraffing gekregen van WAVV; 0-4. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden was dit geheel onnodig. Voordat de bezoekers de eerste keer voor het Groesbeekse doel kwamen had Germania al vijf 100% kansen om zeep geholpen. Door dit resultaat is Germania rode lantaarndrager en is met nog ??n wedstrijd te gaan degradatie akelig dichtbij.
Lees meer
Jeu de Boules Happening op zaterdag 19 mei op Sportpark Noord 14-05-18 22:36
Op zaterdag 19 mei zal het vierde ?Hemmie Sillessen Cuptoernooi? Jeu de Boules worden gespeeld. Het toernooi heeft deze naam gekregen ter nagedachtenis aan Hemmie Sillessen, ??n van de grondleggers van het Jeu de Boules bij Germania. Iedereen boven de 18 jaar mag aan dit toernooi deelnemen en u kunt zich hiervoor individueel opgeven.
Lees meer
Germania laat overwinning glippen 13-05-18 20:09
Germania heeft zondag tegen Voorwaarts Twello een uitgelezen kans om drie punten in eigen huis te houden uit handen laten glippen. Na een vroeg doelpunt van Rens van Lanen leidde Germania tot een kwartier voor tijd met 1-0. Toen sloeg de kampioenskandidaat toe, wisten in de 75e en 92e minuut te scoren en daarmee in de race te blijven voor het kampioenschap. Voor Germania resteert nog twee wedstrijden om rechtstreekse degradatie of nacompetitie te voorkomen.
Lees meer
Gelijkspel voor Germania in en tegen Vorden 10-05-18 22:41
Germania heeft op Hemelvaartsdag ??n punt over gehouden aan de uitwedstrijd tegen en in Vorden. In dit degradatieduel streden beiden ploegen voor de drie punten en maakte er een aantrekkelijk duel van. Was voor rust Germania de bovenliggende partij en ging men rusten met 0-1 voorsprong door een doelpunt van Frenk Wouterse. Na rust was de thuisploeg de betere ploeg en scoorde een kwartier voor tijd de gelijkmaker. Beiden ploegen konden tevreden zijn met dit gelijkspel maar blijven daardoor wel in de gevarenzone.
Lees meer
Germania verliest van koploper 06-05-18 20:14
In een doelpuntrijke wedstrijd heeft Germania verzuimt om koploper Leones schade op te laten lopen in Groesbeek. Na een 2-1 voorsprong bij rust waren het de gasten uit Beneden Leeuwen die uiteindelijk aan het langste eind trokken en met een 3-5 overwinning de drie punten mee namen. Hierdoor komt Germania akelig dicht bij de plaatsen waar men op het einde niet wil zijn, Leones blijft koploper.
Lees meer
Germania heeft geen kans bij WAVV 29-04-18 22:01
Germania kwam vanmiddag duidelijk tekort tegen een van de titelkandidaten WAVV. Na een ruststand van 1-0 was de eindstand uiteindelijk 3-0. Hierdoor blijft WAVV in de race voor de titel en moet de ploeg van Noord alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen.

Lees meer
Germania pakt een punt in Ulft 22-04-18 16:35
Germania heeft vanmiddag in Ulft tegen SDOUC een gelijkspel behaald; 2-2. Na een vroege voorsprong, door een doelpunt van Jordy Wijnhoven, ging Germania met 0-1 rusten. Na een kwartier spelen in de tweede helft keek Germania tegen een 2-1 achterstand aan. Met nog 15 minuten op de klok zorgde Frenk Wouterse voor de gelijkmaker; 2-2. Hierna kregen beide ploegen nog volop kansen maar zonder resultaat
Lees meer
Kees Heijmans en Wim Benders maken seizoen af 20-04-18 10:09
Kees Heijmans en Wim Benders zullen de resterende wedstrijden als trainer van het eerste elftal fungeren.

Lees meer
Trainer Piet de Kruif stopt per direct 18-04-18 14:51
Gisteravond voor de training heeft Piet de Kruif aangegeven per direct als trainer van Germania te stoppen.
Met name na de midweekse wedstrijd in en tegen Varsseveld, waar Germania met 2-0 verloor, liepen de irritaties op.

Lees meer
Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen 2018 17-04-18 15:19
Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen 2018 Het eerste lustrum is een feit!

Lees meer
Verdienstelijk gelijkspel voor Germania 15-04-18 20:43
Germania heeft zondag in Arnhem tegen SML een verdienstelijk gelijkspel behaald. Na een 1-1 ruststand werd het uiteindelijk 2-2. Was Germania voor rust de betere, na rust had de thuisploeg iets meer de overhand. Na een aantrekkelijke wedstrijd konden beiden ploegen leven met dit resultaat.
Lees meer
Germania verliest in en tegen Varsseveld 12-04-18 22:13
Germania heeft vanavond de inhaalwedstrijd in en tegen Varsseveld met 2-0 verloren. Na een 1-0 achterstand met rust bepaalde de thuisploeg in de 90e minuut de eindstand.

https://www.gelderlander.nl/voetbal-achterhoek/varsseveld-verschaft-zichzelf-lucht-met-winst-op-germania~ac759831/
Lees meer
Jeu de Boules Golf bij Germania 10-04-18 12:51
Aanstaande zaterdag 14 april is er weer het jaarlijkse Jeu de Boules Golf bij Germania. Een circuit van 10 hindernissen moet 2 maal worden doorlopen waarin allerlei Jeu de Boules problemen opduiken. Voor de drie beste spelers zijn leuke prijzen beschikbaar.

Lees meer
Germania geeft winst in blessuretijd weg 08-04-18 22:35
Germania heeft zichzelf in de thuiswedstrijd tegen AZC behoorlijk tekort gedaan. In een wedstrijd die wat betreft inzet beter was dan het getoonde voetbal, liet de ploeg van Piet de Kruif vooral in de eerste helft diverse goede mogelijkheden onbenut om de winst naar zich toe te trekken. In het algemeen is het in het voetbal zo dat je daar de rekening later van gepresenteerd krijgt, eindstand 2-2.
Lees meer
Voorbeschouwing; Eerherstel voor Germania? 06-04-18 11:18
Germania leverde vorige week een wanprestatie tegen rode lantaarndrager Concordia Wehl. Niets van de inzet die de ploeg de week ervoor tegen Spero aan de dag had gelegd, was te zien. Men verloor vanaf het begin alle duels en qua inzet liet het een en ander nogal te wensen over. Door dit slechte resultaat moet de ploeg nu weer nadrukkelijk naar de onderste plaatsen gaan kijken, want klasse behoud is allerminst zeker.
Lees meer
Bedroevend slecht Germania verliest van rode lantaarndrager 01-04-18 17:31
Wist een goed spelend Germania vorige week nog van koploper Spero te winnen, vanmiddag ging men kopje onder tegen rode lantaarndrager Concordia Wehl. Een bedroevend slecht Germania verloor met 3-1. Na een vroege achterstand kwam men nog wel langszij door een doelpunt van Maks Nas maar na een 2-1 achterstand met rust bepaalde de thuisploeg tien minuten voor het einde de eindstand van 3-1.
Lees meer
Voorbeschouwing: 1e Paasdag op bezoek in Wehl 30-03-18 10:04
Germania deed vorige week goede zaken door koploper Spero te verslaan waardoor de ploeg zich weer wat lucht heeft verschaft ten opzichte van de onderste plaatsen. Germania heeft nu 21 punten en heeft daarmee 3 punten meer die drie ploegen die daar nog onder staan.

Lees meer
Fel en gedreven Germania verrast koploper Spero 25-03-18 22:09
Germania heeft vanmiddag drie hele belangrijke punten in eigen huis gehouden. Tegen koploper SPERO scoorde Karen Tevonyan in de allerlaatste minuut de enigste treffer van de middag en bepaalde daarmee de eindstand van 1-0.
Voor wedstrijdverslag; zie rubriek WEDSTRIJDVERSLAGEN
Lees meer
Voorbeschouwing; Zondag gaat het eindelijk weer verder, Spero komt op bez... 23-03-18 21:43
Germania speelt aanstaande zondag thuis tegen koploper Spero uit Elst. De Elstenaren hebben 30 punten verzameld uit 16 wedstrijden en hebben daardoor 1 puntje meer dan het op de tweede plaats staande Orion. Germania heeft 18 punten uit 14 wedstrijden dus de belangen van beide teams zijn heel verschillend. Spero heeft de punten hard nodig in de strijd om promotie terwijl Germania de punten keihard nodig heeft om uit de gevarenzone te blijven tegen degradatie.
Lees meer
UPDATE; Afgelastingen 17-03-18 10:55
Inmiddels zijn alle voor vandaag (zaterdag) geplande wedstrijden afgelast. Eveneens zijn de wedstrijden van morgen (zondag) Germania VR 1 - Trekvogels VR 3 en Varsseveld - Germania AFGELAST.

Lees meer
Voorbeschouwing; Germania op bezoek bij Varsseveld 16-03-18 23:19
Germania speelt aanstaande zondag uit tegen Varsseveld. Afgelopen zondag slaagde de ploeg van Piet de Kruif er niet in om het matige DVC ?26 te verslaan. De groen-witten kwamen niet verder dan een troosteloze 0-0 waarmee Germania weer in de gevarenzone is beland. Varsseveld deed het wat dat betreft beter want zij versloegen koploper Spero in Elst met 2-3 waardoor zij weer aansluiting kregen bij de middenmoot.
Lees meer
Geen doelpunten op Noord 11-03-18 21:52
Germania heeft zichzelf in de belangrijke thuiswedstrijd tegen DVC 26 ernstig tekort gedaan. De ploeg van Piet de Kruijff was bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar wist desondanks niet tot scoren te komen; eindstand 0-0.

Lees meer
Voorbeschouwing; Germania ontvangt DVC 26 09-03-18 22:03
Germania speelt aanstaande zondag thuis tegen DVC ?26 uit Didam. De Didammers hebben 16 punten verzameld uit 15 wedstrijden. Germania heeft 1 puntje meer maar had daar 2 wedstrijden minder voor nodig. Daarmee is meteen het belang van deze wedstrijd duidelijk, want winst betekent dat DVC?26 wel op een erg grote achterstand komt.
Lees meer
Ook Peter Gerrits keert terug op Noord 26-02-18 13:15
Na Wim Wouterse, die komend seizoen trainer wordt, keert er nog een oude bekende terug. Peter Gerrits zal komend seizoen als assistent van Wim Wouterse fungeren.

Lees meer
Germania doet zichzelf flink tekort 26-02-18 09:20
Germania heeft in de belangrijke thuiswedstrijd tegen Union zichzelf ernstig tekort gedaan. De ploeg van Piet de Kruif was driekwart van de wedstrijd de bovenliggende partij, maar door enkele onachtzaamheden ging deze wedstrijd toch verloren. Daarmee verloor Germania een uitstekende positie in de tweede periode van deze competitie.Na een 1-0 voorsprong verloor men met 1-3.
Lees meer
UPDATE; Germania 1 gaat door op kunstgras 24-02-18 09:13
De wedstrijd Germania - Union gaat door. De wedstrijd zal worden gespeelt op het kunstgrasveld. De aanvang is om 14.30 uur.

Lees meer
UPDATE: Wedstrijd is AFGELAST. Voorbeschouwing; Germania op bezoek in Vor... 17-02-18 05:04
De uitwedstrijd tegen Vorden is AFGELAST. Germania gaat aanstaande zondag op bezoek bij Vorden. Deze ploeg heeft net als Germania uit 12 wedstrijden 17 punten behaald. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen op Sportpark Noord werd door Germania met 2-1 gewonnen.

Lees meer
In memoriam Leo Bons 04-02-18 21:31
Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het trieste nieuws dat hedenmorgen, zeer plotseling en op slechts 53-jarige leeftijd, Leo Bons is overleden.

Leo kreeg in de afgelopen dagen last van zijn hartspier en een spoedige opname in het ziekenhuis mocht helaas niet meer baten.
Lees meer
Germania wint in Nijmegen met 3-0 van Orion 04-02-18 21:31
Germania heeft in Nijmegen een belangrijke 3-0 overwinning geboekt op het sterk geachte Orion

LEES VERDER BIJ WEDSTRIJDVERSLAGEN
Lees meer
Voorbeschouwing: Germania uit tegen sterk Orion 02-02-18 14:19
Germania krijgt aanstaande zondag een moeilijke tegenstander want het Nijmeegse Orion doet het uitstekend in de competitie. De ploeg staat op een keurige derde plaats en heeft zich, samen met Spero en Voorwaarts, al behoorlijk afgescheiden van de rest. Deze drie ploegen zullen dus gaan uitmaken wie straks zal gaan promoveren.
Lees meer
Trainer gezocht voor vrouwenteam Germania 02-02-18 13:04
Voor ons zondag vrouwenteam zoeken wij per direct een enthousiaste trainer/trainster.

Lees meer
Selectie Germania krijgt al vorm 01-02-18 10:59
De selectie van Germania voor het komend seizoen krijgt al vorm. De nieuwe koers die Germania gaat varen lijkt aan te slaan. De TC heeft samen met de nieuwe trainer, Wim Wouterse, de laatste twee weken hard gewerkt en met een goed resultaat.

Lees meer
Toon Sillessen Grutste Germaan 2018 28-01-18 14:16
Tijdens de gezellige Germania Carnavals avond is Toon Sillessen gekozen tot Grutste Germaan 2018. Toon vervult al sinds jaren de functie van wedstrijd secretaris, is mede oprichter en bestuurslid van de Jeu de Boules club, is redactielid van het Germaantje en ook is hij actief bij vele andere activiteiten.
Lees meer
Hartverwarmende inzet van Germania vrijwilligers 22-01-18 16:32
Germania werd vorige week tijdens de storm ernstig getroffen nadat de stormachtige wind het gehele dak van het clubhuis weg had gevaagd. Doordat het dak weg werd geblazen, ontstonden er binnen in het clubhuis enorme lekkages. Kortom de ravage was compleet en er was dringend hulp nodig om verdere schade zoveel mogelijk te voorkomen.
Lees meer
Carnavals avond en GRUTSTE GERMAAN verkiezing 22-01-18 16:32
Zaterdag 27 januari 2018, zal het clubhuis van Germania weer in het teken staan van de jaarlijkse carnavals avond.

Lees meer
Jeugdcarnaval bij Germania 22-01-18 10:30
Ja, ja, het is weer bijna zover, carnavalsmiddag bij Germania en wel op zaterdag 3 februari van 14.00 tot 16.00 uur. Zorg dat je leuk verkleed bent want ook dit jaar verdient de leukst verklede natuurlijk weer een prijsje van Prins Koekeleklef en zijn raad. Wij zorgen voor muziek en een gezellig clubhuis. Zorgen jullie dat deze gevuld wordt? Natuurlijk zijn papa, mama, broertje, zusje, opa, oma, vriendjes en vriendinnetjes ook weer welkom om er een gezellig feestje van te maken. tot dan! groetjes, G.A.C. Germania
Lees meer
Wim Wouterse nieuwe trainer Germania 20-01-18 20:08
Met ingang van het nieuwe seizoen is Wim Wouterse de nieuwe trainer van Germania.

Lees meer
Oefenwedstrijden Germania 16-01-18 15:47
De oefenwedstrijd van vanavond tegen Blauw Wit uit Nijmegen is geeindigd in 2-2.

Zaterdag as staat er wederom een oefenwedstrijd op de agenda. Ditmaal komt FC Top Oss op bezoek. Deze wedstrijd is geeindig in een 1-3 overwinning voor de bezoekers
Lees meer
Uitstel Ledenvergadering 15-01-18 11:07
Beste leden, helaas moeten wij tot nader bericht de geplande ledenvergadering van dinsdag 23 januari uitstellen vanwege organisatorische redenen. Mochten hier vragen over zijn dan kun je deze aan één van de bestuursleden stellen.
Lees meer